JSport.roJSport.ro

La prima competiţie a Academiei Luceafărul Cluj după semnarea parteneriatului cu “U” Cluj, Trofeul “Gheorghe Ene”, jucătorii grupei 2009 vor juca finala mică a competiţiei de la Craiova.

Clujenii au debutat cu o victorie în grupa semifinală A, 4-0 cu Oţelul Galaţi, însă au fost învinşi, 2-5, în meciul al doilea de sâmbătă, cu Prosport Academy Bucureşti.

În ultima partidă a grupei, disputată în această dimineaţă, jucătorii lui Marian Ionuţ au terminat la egalitate, 1-1, cu Real Junior Vaslui şi vor juca finala mică a turneului din Oltenia. Acest meci va avea loc astăzi, de la ora 17:00, cu Junior Braşov sau Atletico Arad, după o oră fiind programată marea finală, acolo unde doar Prosport Academy a ajuns până acum.

UPDATE

Micii clujeni au pierdut, însă, finala pentru locurile trei-patru, “U” Cluj Luceafărul fiind învinsă, 1-2, de către Atletico Arad. Astfel, grupa 2009 a încheiat pe locul patru Trofeul Gheorghe Ene, iar acum este rândul grupei 2008 să intre în competiţie, marţi, la turneul final al Trofeului Gheorghe Ola. Turneul de la Craiova a fost câştigat de Prosport Academy Bucureşti, 2-1 cu Junior Braşov.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.