JSport.roJSport.ro

Ceea ce părea a fi doar un zvon înaintea acestui sezon, s-a transformat în realitate acum, cu două săptămâni înaintea reluării campionatului Ligii a IV-a.

Fraţii Andrei şi Paul Pintilie o lasă pe Unirea Triteni, cei doi hotărând să stea departe de fotbal, cel puţin o perioadă.

Motivele personale au stat la baza acestei decizii, care ia prin surprindere Liga a IV-a, mai ales că team managerul echipei, Paul Pintilie, era şi reprezentantul cluburilor în Comitetul Executiv al AJF Cluj.

„Da, este adevărat. Am decis, după 12 ani petrecuţi la Unirea Triteni, să mă retrag. A fost o decizie foarte greu de luat, practic am renunţat la o parte din mine. Motivul retragerii este de natură personală. Încă din vară, după terminarea campionatului trecut, m-am gândit serios să mă retrag, iar acum am luat decizia finală. În această săptămână am anunţat conducerea, i-am anunţat pe jucători. Sunt convins că nu le-a căzut bine, dar sper să mă înţeleagă. Le-am spus că îi voi ajuta cu tot ce pot, dar voi face un pas în spate. Sunt convins că vor rămâne uniţi, pentru că această echipă nu a stat niciodată într-un om, punctul forte a fost întotdeauna grupul. Nu are nicio legătură retragerea mea cu locul din clasament. Puteam fi pe patru sau pe cinci sau chiar şi la altă echipă, la fel gândeam. Sunt doar motive personale, nu de altă natură”, ne-a spus antrenorul jucător al Triteniului, Andrei Pintilie.

Alături de Andrei va renunţa la echipă şi Paul Pintilie, care era şi antrenor la o grupă de copii a clubului.

„Trebuia să vină şi momentul acesta, după 10 ani pe care eu îi am la club. Am luat decizia împreună cu Andrei şi era normal să fac asta. Ne gândim de mult. Relaţia noastră cu cei din conducerea clubului e foarte bună, doar motivele personale au stat la baza acestei decizii”, a precizat şi Paul Pintilie.

După 17 etape, Unirea Triteni se află pe locul 11 în clasamentul Ligii a IV-a, la finalul unui tur sub aşteptări, mai ales că sezonul trecut a reuşit cea mai bună clasare din istorie, locul patru. Potrivit celor doi fraţi Pintilie, actualii jucători ar urma să rămână la Unirea Triteni şi pentru restul acestui sezon.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.