JSport.roJSport.ro
foto: gherlainfo.ro

Armenopolis Gherla s-a impus cu 2-1 în derby-ul cu Vulturul Mintiu-Gherlii, disputat duminică după-amiaza, în etapa a 28-a a Ligii a IV-a.

Jocul de pe stadionul „Olimpia” a fost dominat de experienţa elevilor lui Cristi Vedean, care a urmărit din tribune acest joc, fiind suspendat până la finalul sezonului.

Marian Ionuţ şi Popa au decis învingătoarea până la pauză, golul lui Andrei Rus din repriza secundă fiind prea puţin pentru ca oaspeţii să obţină ceva de la penultima partidă disputată în acest sezon.

„A fost o victorie meritată a noastră, care nu cred că poate fi pusă în discuţie. Mulţi dintre jucători erau cu gândul la meciul cu Universitatea Cluj din Cupa României şi nu au fost foarte concentraţi pentru acest meci. Vedem acum ce va fi miercuri, într-un meci în care nu avem nimic de pierdut până la urmă. Nu a reuşit nimeni să o bată pe „U” Cluj. Suntem conştienţi că avem şanse mici, dar ne jucăm şansa până la final”, ne-a spus antrenorul Armenopolisului, Cristi Vedean.

„A fost un început bun al gazdelor, cu o repriză foarte bună, chiar dacă au primit uşor un penalty. La noi a funcţionat contraatacul în repriza a doua, când am şi marcat, iar dacă eram mai atenţi puteam face o surpriză. A ieşit un joc frumos, am pus probleme, dar, per ansamblu, jocul gazdelor a fost mai consistent şi s-a văzut experienţa”, a declarat şi antrenorul Vulturului, Lucian Roman.

În urma acestui rezultat, Armenopolis a egalat-o la puncte pe CS Floreşti, însă rămâne pe locul cinci din cauza golaverajului, în timp ce Vulturul se află pe 11, dar are un meci mai mult decât echipele cu care se bate pentru locul 10.

Armenopolis Gherla

Morar
Popa
Tînc
Sâmboan P.
Sâmboan An.
Mar. Ionuţ
Moldovan
Crăciun
Roman
Bocoş
Danciu

Au mai intrat: Precup, Codorean, Tinteşan, Doroftei. Antrenor: Cristi Vedean

Vulturul Mintiu-Gherlii

Farcaş
Teglaş
Brehar M.
Marinescu
Dunca
Rus An.
Oros
Butuza
Bouros
Hodiş
Mureşan

Au mai intrat: Neamţu, Farcaş Ov., Brehar Fl., Pop. Antrenor: Lucian Roman

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.