JSport.roJSport.ro

CFR Cluj va juca un meci important mâine seară, pe terenul Universităţii Craiova, în derby-ul etapei a 23-a.

Clujenii sunt aproape siguri că nu vor mai pierde primul loc în clasament dacă se vor întoarce neînvinşi din Bănie, iar antrenorul Antonio Conceicao a pregătit tactica pentru acest joc.

„Important e să câştigăm meciul de duminică. Vom face totul pentru asta. Avem strategia noastră pentru a câştiga. Întâlnim o echipă foarte bună”, a spus Conceicao, care a lăudat adversarul de mâine, pe care vrea, însă, să aibă o presiune şi mai mare.

„Craiova are jucători excelenţi. Are o echipă bună. Eu cred că are poate cel mai bun lot din Liga 1. L-au pierdut pe Mitriţă. Un jucător de referinţă din atacul lor. Un jucător foarte bun. Dar sunt convins că ei au şi alte soluţii”, a mai declarat antrenorul clujenilor. Conceicao este liniştit, în ciuda unei săptămâni în care au apărut informaţii că ar fi fost chiar şi dat afară.

“Conducerea ar trebui să vorbească despre asta, eu sunt aici în continuare, îmi fac treaba zilnic. În acest moment sunt liniștit și continui munca la echipă. În viață nimic nu e etern, eu muncesc în continuare așa cum știu mai bine”, a precizat portughezul.

Universitatea Craiova-CFR Cluj va fi duminică, de la ora 21:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.