JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj s-a distanţat la opt puncte de locul doi în clasament, după victoria cu Sănătatea Cluj, 2-1.

Succesul a fost conturat după o primă repriză perfectă a „studenţilor”, în partea a doua „viruşii” văzându-se mai des în jumătatea gazdelor.

La final, antrenorul lui „U”, Adrian Falub, a spus că victoria a fost fără emoţii şi că aşteaptă cât mai repede Liga a II-a.

„Am bătut foarte clar, după o primă repriză foarte bună, cu multe ocazii de gol. Am dominat total, iar a doua repriză a fost mai echilibrată, dar până la urmă am câştigat foarte clar şi trebuie să-mi felicit jucătorii. Nu a fost neapărat o schimbare de atitudine după meciul cu CFR 2, acolo a fost greu să jucăm şi fără spectatori, a fost un accident, am venit după sărbătorile de Paşte şi nu am fost destul de conectaţi la acel meci. Avem opt puncte avans acum, dar nu neapărat suntem mai liniştiţi. Ne dorim să promovăm şi să plecăm cât mai repede din Liga a III-a, pentru că nu e chiar aşa plăcut să joci aici”, a spus antrenorul lui „U”.

Unul dintre tehnicienii Sănătăţii, Csaba Kis, a fost mulţumit de repriza secundă, parte a meciului de pe Cluj Arena care îi dă încredere pe viitor.

„Prima repriză a fost mai nereuşită pentru noi, nu am respectat sarcinile de joc, dar în a doua am schimbat sistemul şi s-a văzut. Am început foarte bine, am avut ocazii, ne-am dus peste ei, dar nu a fost să pice golul mai repede. Per total, sunt mulţumit de evoluţia din repriza secundă, chiar dacă şi ei au avut pe contraatac câteva şanse, era şi normal, dar Filip a făcut un meci bun. Atmosfera a fost frumoasă, îi felicit pe cei de la Universitatea pentru organizare, iar nouă ne dă încredere faptul că în repriza a doua am jucat de la egal la egal cu o echipă care are un buget cât toată Divizia C”, a declarat şi Csaba Kis.

În etapa a 23-a, alb-negrii au meci la Avrig, sâmbătă, de la ora 17:00, în timp ce Sănătatea îşi va trece trei puncte în cont, după retragerea Viitorului Ghimbav.

Joma - JSport.roJSport.ro

9 COMENTARII

  1. Hopaaaa…
    S-a umflat placaju’ pe Falub…nu-l mai lasă aroganța să joace în liga3….oau….
    Las’ că după 1 an e înapoi…..
    🤣🤣🤣😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  2. Cu tot respectul, echipa nu joacă nimic. Fără sclipirile lui Goga am fi vai și-amar.. Falub nu a arătat nimic, singura idee de joc e pasă în spate la Giurgiu retras între fundașii centrali, și asta o știu deja toți adversarii. Un antrenor fricos, care în fața propriilor suporteri, pe fondul unui joc ușor, controlat de U, bagă al 5-lea fundaș și practic invită adversarul să vină peste el. Îmi pare rău să o spun, dar cu Falub viitorul nu sună bine. Avem nevoie de antrenor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.