foto: Cristi Cosma/fcuniversitateacluj

Universitatea Cluj a câştigat în minutul 90+2 meciul contra Concordiei Chiajna, din etapa a 17-a a ligii secunde.

O victorie extrem de importantă pentru „studenţi”, adusă de golurile lui Florescu şi Kay, care au urcat până pe locul 10 în clasament.

La final, antrenorul Adrin Falub a fost foarte fericit şi a avut şi un mesaj pentru unii suporteri, care au criticat echipa înaintea golului de 2-1.

„Foarte multă lume nu mai spera, dar eu, sincer, am crezut până în ultimul minut. Avem 11 meciuri în care am pierdut o singură dată, iar asta ar trebui să aprecieze câţiva dintre oamenii care nu au crezut în noi până la sfârşit. Păcat, pentru că sunt unii care aşteaptă să dăm greş, dar nu o să dăm, o să fie bine. Am obţinut azi o victorie meritată, pentru că am dominat repriza a doua şi am avut ocazii foarte clare de a marca. Am făcut o primă repriză execrabilă, dar am sperat şi ştiam că o să vină răsplata. Sunt trei puncte foarte importante”, a spus Adrian Falub.

Pentru „U” Cluj urmează acum o deplasare grea şi lungă pe terenul celor de la Turris Turnu Măgurele, formaţie care a rămas astăzi fără antrenor. Marius Baciu a fost ridicat chiar din vestiar de trupele Dias şi este bănuit de evaziune fiscală.

Meciul va fi duminică, de la ora 16:30.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

2 COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.