Universitatea Cluj a făcut un nou egal în Liga a II-a, 1-1 cu CSM Reşiţa, după un meci în care şi-a arătat iar nou limitele.

Fără Goga şi Florescu, pentru „U” a marcat Dican, iar evoluţia jucătorilor l-a nemulţumit serios pe atrenorul Adrian Falub.

Acesta şi-a atacat jucătorii după meci, iar pe unii speră să nu-i mai vadă din ianuarie la echipă.

„Ăştia suntem, atât putem la momentul de faţă, am mai spus-o. Dar dacă nu reuşeşti să baţi o echipă ca asta înseamnă că ai nişte probleme. Nu vreau să spun mai multe pentru că nu vreau să jignesc pe nimeni. Suntem pe final de campionat, suntem în Postul Crăciunului şi trebuie să fim mai buni. Oricum, eu sper că sunt câţiva dintre jucători care o să-şi ceară transferul după meciul ăsta. Eu, dacă aş fi jucător la Universitatea Cluj şi aş avea rezultatele astea cu Poli Timişoara şi Reşiţa, m-aş gândi serios la ce însemn eu ca jucător. Noi trăim din organizare, am câştigat puncte pentru că am crescut ca organizare de joc, dar ca valoare individuală… Dacă nu poţi să dai un gol sau să nu primeşti un gol contra unei echipe care nu îţi trece centrul terenului, mi se pare jenant”, a spus Adrian Falub, care a făcut două schimbări la pauza meciului cu Reşiţa. Tiago Gomes şi Ceitil au fost înlocuiţi de Taub şi Guedj.

„U” Cluj e pe locul 12 în clasament şi mai are un singur meci până la pauza de iarnă, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Partida va fi sâmbătă, de la ora 11:00. La finalul jocului cu CSM Reşiţa, galeria Universităţii Cluj a sărbătorit cu torţe 100 de ani de la înfiinţare.

"U" Cluj-100 de ani

Publicată de CjSport.ro pe Sâmbătă, 30 noiembrie 2019

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

3 COMENTARII

  1. De altfel tu fiind perfectiune, nu? Doar jucatorii sunt de vina, nu? Hai sa iti zic cateva chestii care tin de tine si te faci ca ploua!
    Ca si antrenor: in loc sa unesti si sa ridici moralul jucatorilor doar i-ai atacat si i-ai demoralizat. Ai stat pe.margine, ai dat flegme dar nu ai transmis un mesaj mobilizator. Nu se vede ca ai face ceva la.antrenamente, un sut de afara, ceva, o schema, nimic. Nu ai promovat un junior nimic, in conditiile in care sunt cativa copii care ar da randament.
    Manager sportiv: aici nu vreau sa zic prea multe pentru ca nu e un post care sa ti se potriveasca. Puteai sa aduci un antrenor si pe 6 luni carw sa vb engleza sa se inteleaga toti, nu dosr prin semne si zbieaturi cum o faci tu. In tot acest timp numa te ai plans si nuvai gasit jucatori liberi care sa te ajute.
    In fine, salarutul e caldut, e bun si e la timp. In redt va doare la banana!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.