Înainte de întreruperea campionatului, “U” Cluj a pierdut pe teren propriu cu Metaloglobus Bucureşti, iar fanii i-au băgat în şedinţă pe jucători şi pe antrenorul Adrian Falub.

Acesta din urmă a fost reconfirmat ulterior în funcţie, iar conducerea are încredere că antrenorul va rezolva problemele din jocul clujenilor.

“Nu s-a pus problema să fie schimbat. Am avut o discuţie şi am decis să mergem pe aceeaşi variantă. Adi Falub e antrenorul care şi-a asumat atunci când a venit continuarea acestui proiect. Acum trebuie să vină cu nişte soluţii prin care să rezolve problemele şi să pună echipa pe linia de plutire. Nu au fost rezultate foarte rele, dar nici bune”, a declarat directorul general al clujenilor, Daniel Stanciu, pentru Look Plus.

Efectele crizei cauzate de coronavirus s-au văzut şi la “U” Cluj. Jucătorii şi angajaţii clubului vor primi mai puţini bani în perioada următoare. Goga şi colegii săi se pregătesc acasă, sub îndrumarea preparatorului fizic, iar unele antrenamente sunt şi online.

“Jucătorii au un program mai special, mai fac şi antrenamente împreună cu preparatorul fizic, sunt anumite exerciţii care se filmează şi se trimit. Se fac şi online. Încercăm şi noi să mai copiem nişte metode, pentru că sunt foarte multe lucruri de care eşti privat. E şi un blocaj psihic cu toată această situaţie”, a mai spus oficialul Universităţii.

Întreruperea Ligii a II-a a prins-o pe “U” la trei puncte deasupra liniei retrogradării.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

2 COMENTARII

  1. intre minciuna si tacere nu este nicio diferenta.
    Intre a juca fotbal si a vrea sa joci e insa o mare diferenta.
    La u e un modus vivendi de neindurat.
    Se tolereaza unul pe altul caci daca nu curge ,pica si numai la zile festive se baga toti in seama sau cand un jurnalist le mai face o favoare si ii baga intr-un articol dupa care iese scandal si se supara unul pe altul ca apoi sa-si dea demisia si sa dispara ca magaru in ceata dar le merge salariul. Am vazut pe unul care e in stand by caci U nu merge fara el dar el vrea sa se relaxeze o vreme desi nu a facut nimic la U. Ba da a facut doar galagie si a bagat zanzanie. imi doresc ca dupa pauza covid19 cei care stau in stand by sa fie activi sau sa plece definitiv. Si jurnalistii sa fie mai obiectivi si sa nu mai infrumuseteze uratul sau neperformanta .

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.