Adrian Mutu va avea un meci de retragere pe Cluj Arena.

Evenimentul va fi anul viitor, sâmbătă, 13 iunie, atunci când o echipă națională alcătuită din foști internaționali va întâlni selecționata prietenilor lui Mutu.

Pirlo, Totti și, foarte probabil, Ibrahimovici vor fi prezenți anul viitor pe Cluj Arena, într-un joc organizat în cadrul Sports Festival. Prezența starului de la LA Galaxy depinde, însă, de programul acestuia.

”Sunt onorat că fac parte din acest proiect important. Am mai avut alte oferte de a face acest meci de retragere, un meci care îmi dă posibilitatea de a spune oamenilor personal un mulțumesc pentru toți acești ani frumoși pe care i-am petrecut împreună la echipa națională, pentru suportul lor de-a lungul acestor ani. Și vreau să fac asta într-un meci important, un meci care poate să inspire și tinerii și copiii și să le dăm posibilitatea românilor de a intra în contact cu cele ai mari vedete ale lumii, jucători foarte importanți. Nu cred că au mai fost acești jucători în România”, a spus Mutu.

Primele 6.000 de bilete au fost puse deja în vânzare, iar cel mai ieftin costă 25 de lei, la peluză. Tichetele pot fi cumpărate de pe sportsfestival.com.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte