JSport.roJSport.ro

IMG_0301Fostul antrenor al CFR-ului, Antonio Conceicao, a plecat de la Cluj pentru că oficialii ardelenilor nu au putut să-i respecte cerinţele pentru noul sezon, astfel că Vasile Miriuţă i-a luat locul.

Cum în ultima perioadă au apărut o serie de zvonuri legate şi de plecarea jucătorilor importanţi de la CFR tocmai din cauza nesiguranţei financiare, administratorul judiciar al clubului, Răzvan Zăvăleanu, a ţinut să aducă o serie de lămuriri referitoare la acest aspect. Potrivit celui care se ocupă de bunul mers al clubului în perioada de insolvenţă, jucătorii importanţi vor rămâne la CFR şi pentru următorul sezon, în frunte cu căpitanul Mario Camora, asta doar dacă nu vor sosi pe adresa clubului oferte de nerefuzat.

„La acest club salariile sunt la zi, nu există restanţe. Avem un lot bun din punct de vedere calitativ şi mi se par deplasate informaţiile cum că jucătorii pleacă sau sunt puşi pe liber. Există o stabilitate la nivelul lotului şi nu vom vinde jucători doar pentru a încasa nişte sume mici de bani pe ei. Echipa managerială îşi face datoria cu profesionalism, nu am niciun fel de dubii legate de modul în care se desfăşoară activitatea clubului şi cred că prevederile planului de reorganizare vor putea fi puse în practică până la capăt. Reuşita acestui plan este perspectiva cea mai rea, adică să mai treacă încă doi ani şi jumătate, pentru că există şi perspectiva venirii unor investitori”, a declarat Zăvăleanu.

Administratorul judiciar al CFR-ului a spus şi că bugetul este unul acceptabil pentru România, obiectivul echipei în noul sezon fiind play-off-ul, chiar dacă CFR-ul va porni cu minus şase puncte în clasament.

„Am optat pentru stabilitate la nivelul lotului de jucători. Cei care dau consistenţă vor fi păstraţi, am optat pentru continuitate şi este posibil să mai apară şi jucători noi. Avem un buget minimal pe care ne bazăm plecând de la drepturile TV, despre care ştim cât însumează, dar sunt bani şi de la sponsori şi avem discuţii şi cu alţi sponsori, pentru că orice ban este binevenit. Bugetul clubului este unul acceptabil la nivelul economic din România şi la nivelul fotbalului de la  noi”, a mai precizat administratorul judiciar al CFR-ului.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.