JSport.roJSport.ro
foto: prosport.ro

Universitatea Cluj va anunţa, astăzi, noul antrenor principal al echipei. Cel mai probabil, acesta va fi Adrian Falub, tehnician care a plecat din Arad azi-noapte, cu destinaţia Cluj.

Falub s-a întâlnit în această dimineaţă cu managerul Ioan Ovidiu Sabău şi cei doi aproape s-au înţeles în ce priveşte partea contractuală.

„După ora 17:00 cred că putem anunţa noul antrenor. Sunt discuţii, dar trebuie semnat contractul şi încă nu putem spune nimic oficial”, a recunoscut Sabău, pentru CjSport.ro. Singura problemă, una majoră de altfel, pare a fi despărţirea lui Falub de UTA, antrenorul venind la Cluj fără acordul clubului arădean.

„Din punct de vedere contractual, clubul UTA are antrenor principal. Din păcate, Adrian Falub a decis să părăsească Aradul în această noapte, fără acordul nostru. Presupunem că motivul ar fi oferta pe care o are de la Universitatea Cluj. Clubul UTA nu este în căutarea unui alt antrenor, pentru că are deja unul angajat”, au spus oficialii UTA-ei, pentru sportarad.ro.

În ultimele zile, antrenamentele „studenţilor” au fost conduse de Mircea Cojocaru, „U” Cluj urmând să joace sâmbătă, cu Performanţa Ighiu, în etapa a cincea a Ligii a III-a.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.