JSport.roJSport.ro

IMG_4528AJF Cluj a decis, ieri, ca meciul dintre Unirea Tritenii de Jos şi Potaissa Turda, încheiat pe teren 1-3, să nu se mai rejoace, după ce oaspeţii au marcat un gol incorect la scorul de 1-1.

Decizia a fost luată pentru că gazdele au refuzat să rejoace tot meciul, iar turdenii nu au acceptat doar ultimele şapte minute, astfel că AJF Cluj a hotărât să menţină rezultatul de pe teren. Acest lucru i-a mâhnit, însă, în special pe urmăritorii Potaissei din clasament, reprezentanţii Luceafărului 2010 Cluj arătându-se extrem de dezamăgiţi de decizia luată.

“Ce se întâmplă la AJF Cluj nu mă mai miră nimic. Poate să promoveze Turda cu 10 puncte avans, că nu-mi mai pasă. Sunt scârbit şi consternat de tot ceea ce se întâmplă. Nu a fost o decizie corectă şi pot să-mi spună mie ei ce vor, că tot nu e corectă. Cu Potaissa nu mi-a dat 11 metri în Cupa României şi ei au mers mai departe, apoi faza cu programarea şi neprogramarea în campionat, care nu a fost respectată, acum faza asta. Duminică avem meci cu ei, dar să vedem, poate nici n-o să jucăm, poate stăm drepţi, poate ne retragem în minutul 80. Totul trebuie să fie corect şi transparent şi nu este, pentru că se fac tot felul de compromisuri, se iau nişte decizii care, pe un om de rând, îl dă peste cap. Sunt foarte mâhnit pentru tot ce s-a întâmplat şi nu am crezut că o să trăiesc vreodată o fază de acest gen, să vezi ce se întâmplă şi să nu recunoşti, să nu fi în stare să iei o decizie corectă. Ştiu un meci care s-a reluat pentru 18 secunde. O dată poate pleacă arbitrul de la teren în ultimele 10 minute, fluieră finalul şi se duce că are o problemă. Se decide să nu se mai joace acele minute şi o lăsăm aşa?”, a comentat, extrem de iritat, preşedintele Luceafărului Cluj, Adrian Truşcă.

liga-a-IV-a-1Acesta a comparat golul turcesc de la Triteni cu alte evenimente care s-ar putea petrece în timpul unui meci chiar pe final şi s-a întrebat ce decizie ar trebui dată în acele momente.

“Să vă dau un exemplu. Are Luceafărul 2010 meci, zic de noi ca să nu implic alte echipe, şi joc cu Potaissa Turda, că ea e prima şi mi-a venit în minte. La un moment dat, prin minutul 83, un jucător de-al meu trage la poartă, toată lumea vede unde merge mingea, aceasta fiind prinsă lângă bară, în spatele porţii, de un copil. Copilul intră în teren şi bagă mingea în poartă, iar arbitrul nu e atent sau nu vede şi observă doar că este gol. Îl întreabă pe asistent, dar şi el tot gol vede, că a intrat mingea în poartă. Se reia jocul, nu sunt îmbrânceli, nu se bate nimeni, adversarii stau drepţi, eu nu dau gol pentru că e vorba de Luceafărul, nu de Potaissa, iar arbitrul fluieră sfârşitul meciului, că totul s-a întâmplat pe final. Câştigăm cu 1-0, campionatul merge mai departe şi ne facem de minune peste tot în lume, iar AJF sau cine ia decizia dă victorie pentru Luceafărul. Vi se pare corect? Ca un om normal, nu om de fotbal. Sunt de un an în Liga a IV-a, dar câte am văzut aici nu le-am trăit într-o viaţă. Dacă aici, la nivel de liga a patra păstorită de AJF, nu te poţi impune să dai nişte legi sănătoase, ca fotbalul să fie sănătos. De aici pleacă tot. Nu există o competiţie sănătoasă”, ne-a mai spus oficialul Luceafărului.

Acesta şi-a amintit şi de situaţia în care s-a aflat Potaissa Turda, care nu şi-a achitat obligaţiile financiare la timp, şi a acuzat AJF-ul că a programat în continuare echipa turdeană. “S-a dat un termen şi 100% nu a fost respectat, dar eu i-am văzut programaţi. Poate au achitat apoi, poate au dat o hârtie, dar dacă dai o decizie că până în 20 noiembrie sau decembrie trebuie să plătescă şi nu au plătit până atunci…. Uitaţi-vă la cei de la CFR, nu au plătit şi au fost depunctaţi, ei având datorii către jucători. Aici, Potaissa avea datorii către AJF, cu termeni exacţi, dar la noi se poate orice”, a mai declarat Adrian Truşcă.

Echipa sa va juca duminică împotriva Potaissei Turda la Floreşti, de la ora 11:30, în tur scorul fiind 3-2 în favoarea turdenilor.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Bulgarele a pornit e timpul sa salvam fotbalul clujean …
    Fotbalul se joaca pe teren si nu prin birouri!!!
    Hai Unirea si
    Bine ati venit la munca!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.