CFR Cluj va juca săptămâna viitoare cu Maccabi Tel Aviv în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, dar înainte de primul meci va avea loc tragerea la sorţi pentru stabilirea programului din turul trei.

Nici clujenii şi nici israelienii nu vor fi cap de serie într-un eventual tur trei preliminar, acolo unde cel mai dificil adversar va fi Ajax.

Dintre Celtic, FC Copenhaga, Dinamo Zagreb, Bate Borisov şi Apoel Nicosia se va mai alege următorul adversar al CFR-ului în Liga Campionilor, aceste echipe având meciuri mai lejere în turul secund, Ajax fiind singura calificată din oficiu.

În schimb, dacă vor fi eliminaţi de Maccabi, CFR-iştii vor fi capi de serie în turul trei preliminar al Europa League. Suduva, Piast Gliwice, Ararat-Armenia, Linfield sau Ludogoreţ pot veni în Gruia, aceste echipe fiind favorite în „dublele” din turul secund, singurul nume de evitat pentru clujeni părând a fi cel al bulgarilor.

Indiferent că va juca mai departe în Champions League sau Europa League, primul meci pentru CFR va fi în 6,7 sau 8 august, adică la o săptămână după returul cu Maccabi, din Israel.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte