La finalul lunii martie vor avea loc alegeri pentru preşedinţia AJF Cluj.

Vineri a fost termenul limită pentru depunerea candidaturilor şi, faţă de acum patru ani, concurenţa este una acerbă.

Patru persoane vor să conducă AJF Cluj din funcţia de preşedinte, iar alte trei speră la un loc de vicepreşedinte. Monica Rigo şi Teodora Albon sunt femeile care speră să conducă pentru următorii patru ani fotbalul judeţean din Cluj. Marian Salomir, un alt fost arbitru, dar şi Laurenţiu Borşan, venit de la Academia CS Floreşti, speră să le ia faţa doamnelor în lupta pentru AJF Cluj.

Între timp, trei persoane şi-au depus candidaturile pentru funcţiile de vicepreşedinte. Ioan Maja, actualul vicepreşedinte, speră la un nou mandat, în timp ce noutăţile sunt Csaba Kilin, preşedintele Olimpiei Gherla şi Sorin Vulturar, managerul Viitorului Poieni. Alegerile vor fi sâmbătă, 27 martie, la Cluj Arena.

Deşi mai avea dreptul la un mandat, actualul preşedinte, Vasile Marc, a refuzat să mai candideze.

1 COMENTARIU

  1. Bai, numai hoti aveti pe acolo in Klujul ala deja plin de viniturile aduse de tampitul cotkar de Blokulet, nu se mai poate asa ceva !! 🙂 Bokulet, fa ceva, chiar si sub tine !! 🙂 Hai cu promovarea aceea iluzorie a clonei lui U, indiferent in ce divizie, numai promovare sa fie, deci sau la bal, sau la spital, duminica seara, da ? 🙂 Si, asa de incurajare pentru artistii comici ambulanti dusi cu pluta de la clona lui U: Hai Csikszereda !! 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.