JSport.roJSport.ro
Bogdan Popa, desemnat arbitrul anului

Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Cluj a organizat, prin Comisia Județeană a Arbitrilor și Asociația Arbitri Clujeni, gala de final de an destinată arbitrilor din fotbalul clujean.

Evenimentul a avut loc în weekend, în sala de conferinţe a Cluj Arena, acolo unde au participat şi observatorii din judeţul Cluj.

Cu această ocazie s-a desfăşurat şi o şedinţă de analiză a arbitrajului din 2017, iar după câteva discursuri ale oficialilor AJF s-a trecut şi la cel mai aşteptat moment al galei. Au fost anunţaţi cei mai buni arbitri, centrali şi asistenţi, dar au fost oferite şi câteva distincţii speciale pentru trei arbitri care s-au retras din activitate.

Dacă Teodora Albon şi Miklos Nagy au făcut-o pe parcursul anului în curs, Sergiu Jucan a pus punct carierei de arbitru în această lună, după finalul primei părţi a sezonului 2017-2018 în Liga a IV-a şi a V-a.

Mai jos aveţi premiile acordate în cadrul Galei Arbitrajului Clujean, Bogdan Popa, fratele unui alt arbitru, Horaţiu Popa, respectiv Bogdan Sabadus fiind principalii laureaţi.

Top 3 arbitri de centru 2017

Locul 1: Bogdan Popa

Locul 2: Victor Hurducaş

Locul 3: Cătălin Flonta

Top 3 arbitri asistenţi 2017

Locul 1: Bogdan Sabadus

Locul 2: Cosmin Bogdan

Locul 3: Alin Revnic, Tamas Bazso, Bogdan Vescan

Brigada de perspectivă a anului

Central: Daniel Telecan

Asistenţi: Daniel Borz, Paul Gligan

Premii pentru întreaga activitate

Teodora Albon, Miklos Nagy, Sergiu Jucan, Vasile Topan

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.