JSport.roJSport.ro
foto: arhiva/romaniansoccer.ro
foto: arhiva/romaniansoccer.ro

Alexandru Adrian Păun, unul dintre cei mai promităţori fotbalişti din campionatul Ligii I, nu va uita niciodată cele două săptămâni petrecute în Antalya cu lotul naţional al României.

Tânărul mijlocaş al CFR-ului a recunoscut că zilele petrecute în Turcia au fost cele mai frumoase de până acum şi aşteaptă cu nerăbdare o nouă selecţie la prima reprezentativă.

„La Naţională a fost cea mai frumoasă experienţă din viaţa mea, chiar nu m-am aşteptat să fie atât de plăcut, toată lumea să mă întâmpine cu braţele deschise şi să mă ajute atât de mult. Cu siguranţă mă va motiva în plus această experienţă şi îmi doresc să nu se oprească aici totul şi să mai fiu chemat. Depinde numai de mine lucrul acesta, am jucat 25 de minute la Astra, îmi doresc să joc din ce în ce mai mult, ori titular ori să prind mai multe minute în acest an”, a spus „şeptarul” din Gruia.

Păun a fost la un pas de a primi titlul de revelaţia anului trecut în fotbalul românesc, jucătorul de 20 ani recunoscând că 2015 a fost, oricum, cel mai bun an din cariera sa.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.