JSport.roJSport.ro

alex paunMijlocaşul CFR-ului, Alexandru Păun, a fost convocat în premieră la echipa naţională de seniori a României. În vârstă de 20 de ani, Păun a recunoscut că a fost uimit atunci când şi-a văzut numele printre „tricolorii” care se vor pregăti timp de două săptămâni în Antalya, însă, pe de altă parte, a spus că şi-a îndeplinit un vis din copilărie.

„E ceva magic să fiu acolo, este un vis devenit realitate, e prima mea convocare la naţionala mare. Mă bucur enorm de mult, oarecum speram şi mă bucur că s-a adeverit. Am văzut că suntem mulţi tineri la lot, pe majoritatea îi cunosc, iar cu toţii vom da totul pentru a demonstra că merităm să fim acolo”, a spus, astăzi, jucătorul CFR-ului.

Potrivit selecţionerului Anghel Iordănescu, selecţia pentru Campionatul European din vară va începe de săptămâna viitoare, odată cu stagiul de pregătire pentru care a fost chemat şi Păun, astfel că, inevitabil, jucătorul CFR-ului se gândeşte la marea competiţie din Franţa.

„Această convocare e un prim pas pentru mine, să mă acomodez, să mă vadă şi domnul Iordănescu. Sper să mă descurc cât mai bine acolo şi, de ce nu, să fiu în vederi şi pentru Euro. Evident că este o presiune suplimentară pentru mine în acest sezon, mai ales şi după această convocare, nu am jucat aşa de mult în prima parte, iar în acest an trebuie să demonstrez din ce în ce mai mult ca să arăt că merit să fiu la Campionatul European”, a mai declarat revelaţia feroviarilor din 2015, o prezenţă obişnuită până acum în lotul naţionalei U21.

Cantonamentul din Antalya al „tricolorilor” va avea loc în perioada 25 ianuarie-6 februarie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.