JSport.roJSport.ro

Fost antrenor la Universitatea Cluj, Unirea Dej sau Unirea Jucu, Alpar Meszaros a început un proiect nou la FC Odorhei în iarnă.

Pentru început, a reuşit să salveze echipa de la retrogradare, după ce a preluat-o de pe penultimul loc.

Acum, Meszaros vrea să termine în prima jumătate a clasamentului în noul sezon, iar tehnicianul clujean speră să facă acest lucru cu mai mulţi jucători clujeni.

„Mesi” a rămas fără Rareş Pop, portarul lui „U” Cluj revenind la echipa de la care a fost împrumutat, însă acesta nu va rămâne sub comanda lui Adrian Falub, ci va merge la Turda.

„Sunt multe echipe cu probleme financiare în România, dar aici la Odorhei avem toate condiţiile, însă nu mulţi jucători ştiu acest lucru. Am nevoie de vreo patru-cinci jucători noi în această vară”, a spus Meszaros, care este director tehnic şi la academia de copii şi juniori a clubului.

FC Odorhei a jucat anul trecut în seria 1 a Ligii a III-a şi a încheiat pe locul 11 sezonul.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. HC Odorhei inseamna Handbal Club Odorhei si era echipa, evident, de handbal a orasului Odorheiu Secuiesc, care a fost desfiintata in iarna dupa moartea principalului finantator Verestoy Atilla. Echipa de fotbal se numeste AFC Odorheiu Secuiesc, adica Asociatia Fotbal Club Odorheiu Secuiesc, si are ca obiect de activitate fotbalul. Daca Meszaros nu s-a apucat de handbal, banuiesc ca e vorba de AFC si nicidecum de HC, care oricum e defuncta, dar sa zicem ca trecem peste impedimentul asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.