Alpar Meszaros a părăsit-o pe Someşul Dej săptămâna trecută, după remiza de la Şomcuta Mare.

Plecarea lui “Mesi” şi a staff-ului său a surprins pe toată lumea, mai ales că despărţirea nu s-a făcut din cauza rezultatelor.

Tehnicianul a vorbit despre demisie şi a dat de înţeles că anumite persoane din jurul finanţatorului Vicenţiu Ştir ar fi de vină pentru plecarea sa.

“Fotbalul ăsta superb mi-a oferit totul în viaţă şi nu o să îmi bat joc de el, dar nici nu las pe alţii să îşi bată joc de el. Nu îmi permit să fac asta. A fost o despărţire amiabilă, ne vedem fiecare de drumul lui. E păcat, pentru că am avut o relaţie bună cu finanţatorul. El investeşte în echipă, pune suflet, e devotat în totalitate scopului pe care, însă, nu-l va atinge niciodată. Are nişte căpuşe care îl influenţează total negativ. Ca el au mai fost alţii care au încercat şi au eşuat”, a spus Meszaros.

Finanţatorul Someşului nu a vrut să intre în polemici cu fostul antrenor al echipei. “Le mulţumesc pentru activitatea prestată la club şi le urez mult succes în continuare”, a fost singura reacţie a lui Vicenţiu Ştir după plecarea lui Meszaros şi a staff-ului său.

Cu o etapă înainte de finalul campionatului, Someşul Dej e pe locul cinci în clasament. Formaţia pregătită acum de Sergiu Costin o va întâlni pe CSC Sânmartin în ultima rundă, în deplasare.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte