JSport.roJSport.ro

img_3088_1200x800Unirea Jucu a câştigat, 2-1, meciul cu ASA II Târgu Mureş, din etapa a noua a seriei a cincea din Liga a III-a, însă doar după ce a rămas cu un om mai puţin pe teren.

Eliminarea lui Ionaşcu, din minutul 56, a dus la deschiderea scorului de catre gazde, dar şi la o putere de renaştere imensă a Unirii. În doar un sfert de oră, Cubleşan şi Alex Pop au întors rezultatul în favoarea clujenilor, care au reuşit să controleze perfect finalul de meci şi să obţină a cincea victorie consecutivă, însă cea mai frumoasă din acest sezon.

Tocmai determinarea de care au dat dovadă elevii săi l-a făcut pe antrenorul Alpar Meszaros să fie mai bucuros de acest lucru decât de rezultatul final, Unirea acumulând 15 puncte în clasament.

“Am dat de o echipă foarte bună, tânără şi a rezultat um meci bun făcut de ambele echipe. Unitatea grupului nostru, însă, a făcut să întoarcem rezultatul de la 0-1, cu um om în minus. Asta contează mai mult decât cele trei puncte, un lucru care denotă o putere a grupului foarte mare. Am întors şi la Iernut, dar acolo de la 1-1. A intrat foarte bine şi Alex Pop, am riscat cu doi jucători la mijloc în loc de trei şi a fost un meci pe care l-a câştigat grupul, de fapt grupul a câştigat toate cele cinci meciuri. Când ai deja cinci victorii, asta nu mai e o întâmplare şi îţi dă o putere de a merge în continuare şi de a spune că, de la iarnă, poţi să pui o cărămidă în plus”, ne-a spus antrenorul jucanilor.

Unirea va evolua tot în deplasare şi în etapa a 10-a, la FC Comuna Recea, după care o va întâlni pe Sănătatea Cluj, pe teren propriu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.