JSport.roJSport.ro

IMG_4209_1024x683CFR Cluj a ajuns la al şaselea meci consecutiv fără victorie în Liga I, după ce a pierdut şi la Botoşani, 1-2. Venirea lui Toni Conceicao nu a adus nimic bun în jocul feroviarilor, pentru care play-off-ul pare tot mai departe.

Aflaţi pe o pantă ascendentă, moldovenii nu le-au dat nicio şansă clujenilor în primele 45 de minute, CFR-ul practicând acelaşi joc slab cu care şi-a obişnuit fanii în ultima lună şi jumătate. Pe fondul unei posesii mai bune a gazdelor a venit şi primul gol, marcat de Ngadeu după un corner, degringolada din jocul CFR-ului făcând ca la pauză scorul să fie 2-0 pe tabelă. Nascimento a pasat aiurea în propria jumătate, iar Fulop a majorat diferenţa după ce a primit o pasă de la Martinus.

Conceicao a forţat încă din startul reprizei secunde, prin introducerile lui Beleck şi Păun, tânărul jucător al CFR-ului având şi o ocazie importantă după doar câteva minute, şutul său fiind prins de Pleşca. Clujenii au scăpat de un 0-3 în minutul 57, atunci când Martinus a ratat o ocazie mare la poarta lui Vâtcă şi au reuşit să marcheze cu 11 minute înainte de final, Cristian Lopez reducând din diferenţă cu un şut frumos din afara careului. Până la final, însă, ardelenii nu au reuşit să mai pună în pericol poarta Botoşaniului şi au bifat al şaselea joc consecutiv fără victorie în Liga I.

FC Botoşani: Pleşca-Dimitrov, Ngadeu, Miron, Acsinte-Bordeianu, Vaşvari-Martinus, (78, Patache) Cabrera (90, Cordoş), Fulop (74, Popovici)-Hadnagy. Antrenor: Cristian Pustai

CFR Cluj: Vâtcă-T.Lopes, Goian, Mureşan, Camora-Petrucci, Gomelt-Jakolis, (76, Nouvier) V.Bruno (46, Beleck), Nascimento (46, Păun)-Cr. Lopez. Antrenor: Antonio Conceicao

Foto: George Pohoaţă


Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.