JSport.roJSport.ro

IMG_3243Moartea subită a lui Patrick Ekeng pare că va schimba regulamentele şi în fotbalul mic, acolo unde, în special la Liga a IV-a, mulţi dintre jucători intră pe teren venind direct de la locul de muncă.

Federaţia Română de Fotbal (FRF) vrea să oblige AJF-urile din toată ţara ca la fiecare meci, atât din Liga a IV-a, cât şi de la juniori, să existe câte o ambulanţă. Această cerinţă li se pare, însă, una extremă reprezentanţilor AJF Cluj, care spun că nu au cum să asigure câte o maşină de intervenţie la fiecare joc, din moment ce sunt zeci de partide într-un weekend.

„Am primit o hârtie cum că trebuie să avem o ambulanţă la fiecare meci. Păi nu sunt atâtea ambulanţe în tot judeţul câte meciuri avem noi. La fiecare final de săptămână avem în jur de 70 de meciuri. De unde putem noi să asigurăm ambulanţe la fiecare joc? Sunt nişte chestii care se bat cap în cap. O să discutăm cu FRF, ei să vorbească cu cei de la Ministerul Sănătăţii şi vom vedea cum facem”, ne-a spus un reprezentant al AJF Cluj.

Cel mai probabil, însă, dacă Federaţia va ţine la această nouă regulă, ea va fi „cosmetizată”, în aşa fel încât doar echipele din Liga a IV-a să fie obligate să asigure o asistenţă medicală completă la fiecare joc, compusă dintr-o ambulanţă dotată corespunzător şi un medic.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. E bine să facem o înțelegere de non combat cu bolile, pentru ca ele să-și ia liber în orele când în județul Cluj și, în general, în toată țara se vor desfășura partidele din ligile inferioare și ambulanțele bine dotate vor fi ocupate cu supravegherea respectivelor evenimente sportive. Ce ne facem dacă, în același timp, vor fi și meciuri de baschet, volei, rugby, handbal, popice, etc., sau, doamne ferește, accidente ?! Acolo, nu… ?! Domnilor diriguitori, să nu sărim peste cal cu hotărâri luate la cald ! Chiar, doar și la călărie…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.