JSport.roJSport.ro

Echipa naţională de fotbal a României va mai disputa şi un meci amical pe Cluj Arena, după partida oficială cu Danemarca, de luna viitoare.

„Tricolorii” vor întâlni naţionala statului Chile, potrivit Dolce Sport, într-un joc programat marţi, 13 iunie. Sud-americanii sunt câştigătorii ultimelor două ediţii a Copei America, echivalentul Campionatului European de fotbal, acolo unde au învins de fiecare dată Argentina în finală.

Meciul va avea loc după trei zile de la returul României cu Polonia, din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial, iar pe Cluj Arena sunt aşteptaţi actualul portar al lui Manchester City, Claudio Bravo, fost la Barcelona, Alexis Sanchez, de la Arsenal şi Arturo Vidal, care joacă acum la Bayern Munchen.

Următorul meci al României va fi pe 26 martie, cu Danemarca la Cluj, după care va urma jocul cu Polonia, din 10 iunie, iar apoi amicalul de lux cu Chile.

În urmă cu un an, naţionala Spaniei a disputat o partidă amicală în România, care s-a jucat tot pe Cluj Arena, scorul fiind 0-0, iar în septembrie “tricolorii” au debutat tot la Cluj în preliminariile pentru Campionatul Mondial, 1-1 după un meci cu Muntenegru.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.