JSport.roJSport.ro

Două dintre echipele cu pretenţii ale Ligii a IV-a, Armenopolis Gherla şi Sticla Arieşul Turda s-au întâlnit, marţi seară, într-un meci amical disputat la Cluj-Napoca.

Pe o ploaie sâcâietoare, gherlenii au câştigat cu 4-3, după ce au revenit de la 0-3. Sticla a avut un start perfect, golul lui Răzvan Moldovan şi „dubla” juniorului Cristian Mureşan părând să rezolve meciul, însă gherlenii au reuşit să întoarcă scorul.

Două goluri ale lui Marian Ionuţ plus reuşitele lui Vînău şi Bocoş au făcut ca Armenopolis să câştige un meci de la care nu mai spera foarte multe la 0-3. O explicaţie a eşecului turdenilor ar fi şi faptul că antrenorul Artur Podar s-a bazat pe mai mulţi juniori în acest meci, experienţa mai mare a Armenopolisului făcând diferenţa pe final, Sticla nereuşind niciun transfer în această pauză competiţională.

Turdenii l-au pierdut pe Adrian David, plecat la Baia de Arieş, iar antrenorul Sticlei aşteaptă acum cel puţin un transfer care să înlocuiască această plecare.

„Cu excepţia lui David, lotul a rămas acelaşi. Ar mai fi nevoie de întăriri, dar acest lucru nu depinde de mine 100%. Ne vom axa pe promovarea copiilor şi juniorilor, alte echipe s-au întărit, dar cred că va conta la noi şi omogenitatea lotului. Acum, să vedem cum începem campionatul. Eu, ca antrenor, îmi doresc în continuare un loc pe podium, dar vedem ce se va întâmpla”, ne-a spus antrenorul Sticlei.

Formaţia turdeană este singura care a reuşit să nu piardă puncte în faţa Universităţii Cluj în turul Ligii a IV-a, însă a terminat pe locul patru, la nouă puncte de „studenţi”.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.