JSport.roJSport.ro
Arbitrii au aflat doar la teren că meciul nu va mai avea loc

Unirea Jucu ar fi trebuit să joace, sâmbătă la prânz, un meci amical cu Metalurgistul Cugir, colega din seria a cincea a Ligii a III-a, programat în Parcul Sportiv “Iuliu Haţieganu” din Cluj.

Partida nu a mai avut loc din cauza cugirenilor, care nu au mai făcut deplasarea, însă nici nu i-au mai anunţat pe reprezentanţii Jucului de acest lucru. Astfel, Unirea a închiriat terenul de joc, a plătit arbitrii şi o ambulanţă, însă oficialii Jucului au aflat cu aproximativ 20 de minute înainte de startul jocului că jucătorii Metalurgistului nici măcar nu au mai plecat din Cugir.

Acest lucru a iritat la maxim conducerea Unirii, mai ales că meciul era programat de mai mult timp, iar în urmă cu două zile oficialii Cugirului chiar s-ar fi interesat de locul de disputare a partidei.

“E prima oară când se întâmplă să organizăm un meci amical, să închiriem terenul, să plătim o ambulanţă, arbitri, iar echipa adversă să nu se prezinte şi nici să nu anunţe. O echipă de Liga a III-a, cu pretenţii, totuşi. Ni se pare o dovadă de amatorism cras să nu anunţi că vii la un meci, în condiţiile în care acesta era perfectat de o lună, iar acum două zile am confirmat unde se joacă, iar ei nu se prezintă. Este şi o dovadă de lipsă de bun simţ şi de profesionalism şi avertizăm următoarele adversare ale Cugirului din meciurile amicale că s-ar putea să aibă parte de aceeaşi surpriză neplăcută”, ne-a spus un reprezentant din conducerea Unirii Jucu, echipă care a făcut un antrenament în locul amicalului programat astăzi.

Oficialii Metalurgistului nu au putut fi contactaţi pentru a motiva de ce echipa nu a mai venit la Cluj.

Următorul joc de pregătire al alb-negrilor va fi sâmbătă, cu Universitatea Cluj, foarte probabil ultimul înaintea reluării campionatului.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.