JSport.roJSport.ro
Sursă foto: Facebook FC Universitatea Cluj

FC Universitatea Cluj se întăreşte tot mai mult pentru îndeplinirea obiectivului, promovarea în Liga a II-a, şi a realizat un nou transfer în persoana lui Andrei Cordoş, fundaş central. Jucătorul în vârstă de 29 de ani a evoluat ultima dată pentru Luceafărul Oradea, echipă de Liga a II-a, şi a semnat un contract valabil două sezoane cu ,,U” Cluj.

“Am avut și alte oferte, dar am considerat că acum este momentul oportun să revin la Universitatea Cluj, să ajut și să las ceva în urmă. Pentru mine, ca și clujean, este o mândrie să joc pentru <<U>>, indiferent de liga în care evoluează echipa. Este foarte important faptul că în acest moment la club există stabilitate și se dorește performanță. Îi cunosc pe majoritatea fotbaliștilor cu experiență de la <<U>>, cu unii am fost coleg, tot aici, iar împotriva altora am jucat în perioada în care am fost legitimat la alte formații. Îmi doresc să devenim o echipă puternică și să revenim cât mai repede în Liga I”, a declarat jucătorul pentru site-ul oficial al clubului.

Andrei Cordoş a mai jucat la echipe precum Frosinone (Italia), FCM Târgu-Mureș, FC Vaslui, Dinamo București, Pandurii Târgu Jiu, FC Botoșani și Maziya S&RC (Maldive).

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.