Universitatea Cluj s-a reunit în această dimineaţă, după aproape o lună de vacanţă.

Pe lângă cei patru juniori promovaţi la echipa mare, Adrian Falub a avut la primul antrenament şi alte patru noutăţi.

Andrei Mureşan de la CFR Cluj, Bogdan Barbu de la Clinceni, Robert Neciu de la Chindia şi Cătălin Ştefănescu, fost la Petrolul. Revenirea lui Marius Suller în staff-ul lui Falub, dar şi a doctorului Marius Vălean au fost alte surprize la reunirea Universităţii.

“Universitatea m-a căutat, a demonstrat că mă doreşte şi a fost uşor să iau această decizie. Ce s-a întâmplat la CFR e de domeniul trecutului, mă interesează acum prezentul şi viitorul. Vom face totul ca să încercăm promovarea acum, dacă nu cred că va fi altceva anul viitor. Eu sper ca suporterii să fie alături de echipă şi chiar dacă mă vor critica la început, cu timpul voi face tot posibilul să mă accepte. Important e ca echipa să nu aibă de suferit şi doar împreună vom putea reuşi”, a declarat Andrei Mureşan, care a revenit la “U” Cluj după aproape 12 ani.

“El nu e un jucător care se identifică cu alte echipe. A făcut aici junioratul, a promovat cu noi şi acum s-a întors să-şi termine cariera la clubul la care a început-o. El şi-a dorit să vină aici şi cred că va fi bine primit”, a spus despre Mureșan şi antrenorul Adrian Falub.

“U” va juca sâmbătă primul meci amical din această perioadă, în deplasare cu Debrecen. Până la plecarea în cantonamentul din Cipru, “studenţii” vor mai disputa alte două partide amicale, cu Sticla Turda şi Avântul Reghin.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte