JSport.roJSport.ro

CFR Cluj şi-a schimbat antrenorul după doar trei meciuri disputate, războiul intern din conducerea ardelenilor fiindu-i fatal lui Edi Iordănescu.

Tatăl său, Anghel Iordănescu, a vorbit luni seara despre ce a păţit fiul său în Gruia şi a avut un mesaj pentru conducerea campioanei României.

“E ceva de neconceput ce s-a întâmplat. După trei jocuri, în trei competiţii diferite, să schimbi un antrenor nu cred că este bine pentru fotbal şi pentru antrenorii din România. Şi nu zic asta pentru că e vorba de băiatul meu. Eu sunt convins că el va trece peste această situaţie delicată din viaţa lui. CFR e o echipă cu multă experienţă şi cred că acolo e nevoie de linişte, să se aşeze lucrurile. Sunt oameni de fotbal acolo, care pot genera stabilitate. Din păcate, Edi a căzut într-un război care nu era al lui”, a declarat fostul selecţioner al României.

CFR Cluj a ajuns în această seară la Malmo, acolo unde va juca, miercuri, returul cu suedezii din turul doi preliminar al Ligii Campionilor. “Şansele sunt de 55-45 pentru ei”, a spus la plecare preşedintele Iuliu Mureşan, care speră ca venirea lui Conceicao să fie decisivă în întoarcerea rezultatului din tur.

Malmo-CFR Cluj va fi miercuri seară, de la ora 20:15.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.