JSport.roJSport.ro
foto: facebook/fc universitatea cluj

Universitatea Cluj nu a avut milă de echipa din Liga a V-a Real Fundătura, căreia i-a înscris 13 goluri în meciul ce a contat pentru sferturile de finală ale Cupei României, faza judeţeană. “Şepcile roşii” au ajuns, astfel, în semifinale, acolo unde s-au mai calificat Gloria Cătina şi cele două formaţii gherlene, Armenopolis şi Olimpia.

Partida disputată duminică după-amiază la baza sportivă din “Iclod” a fost la discreţia totală a oaspeţilor, echipa lui Ioan Dobocan rezistând doar 15 minute fără să primească gol.

Brian Lemac a fost cel care a sfărâmat speranţele Realului, atacantul lui “U” marcând de două ori până în minutul 25. Cu aproape toate vedetele în teren, echipa “studenţilor” s-a desfăşurat în voie mai apoi, Salcău şi Haţiegan, ultimul de două ori, stabilind scorul primelor 45 de minute, 5-0.

Mai valoroşi şi mai proaspeţi din punct de vedere fizic, jucătorii lui Marius Popescu au făcut un antrenament util şi după pauză, aceştia profitând şi de moralul tot mai zdruncinat al Realului din Fundătura cu fiecare gol încasat.

Până la sfârşitul meciului au mai punctat Haţiegan şi Salcău de câte două ori, Pintea reuşind şi el o dublă, Manu şi Takacs “completând” foaia de joc. S-a încheiat 13-0 pentru “U” Cluj, într-un meci în care şi-a făcut apariţia şi ploaia, “studenţii” continuând, astfel, lupta şi pentru al doilea trofeu din campionat.

De partea cealaltă, jucătorii Realului rămân cu amintirea celui mai frumos joc disputat până acum, scorul trecând pe plan secund pentru echipa de Liga a V-a.

Real Fundătura

12
Ciolomic
3
Dezmirean
8
Dobocan Flo.
5
Morar
6
Morea
14
Rus D.
17
Dobocan I.
16
Trifan
7
Coldea
9
Giurculeţ
10
Feher

Rezerve: Mureşan I., Dobocan Fla., Bria. Antrenor: Ioan Dobocan

“U” Cluj

1
Man
13
Manu
5
Ionescu
4
Abrudan
15
Potcoavă
23
Rogozan
29
Giurgiu
28
Salcău
9
Haţiegan
27
Takacs
7
Lemac

Rezerve: Rus, Hîmpea, Păcurar, Pintea, Seck, Telcean, Fodor. Antrenor: Marius Popescu

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.