JSport.roJSport.ro
foto: evz.ro

Din play-off-ul actualei ediţii a Ligii I s-au disputat două etape până acum, suficient pentru ca Ioan Andone să-şi facă o părere despre calitatea acestei părţi a campionatului.

Antrenorul care a adus CFR-ului primu titlu de campioană din istorie, în 2008, a atacat cel mai tare tocmai echipa din Gruia.

Clujenii sunt pe primul loc după ce au transferat un lot întreg vara trecută, iar Andone a spus că actuala echipă a lui Dan Petrescu nici nu intra în primele şase echipe acum câţiva ani. Potrivit “Fălcosului”, Liga I are o calitate foarte slabă.

“Uitați-vă cine este în play-off, echipe care au schimbat câte 18-19 jucători. Campionatul e slab, echipele astea nu aveau ce căuta în play-off! CFR conduce campionatul cu 19 jucători noi, transferați din vară până acum. Nu vezi calitate la meciuri. Dacă era campionatul de acum şapte-opt ani putea CFR-ul să stea pe primul loc? Păi nu prindea primele şase”, a spus Andone, potrivit prosport.ro, antrenorul însoţindu-l în campanie pe Ionuţ Lupescu, candidat la preşedinţia FRF.

Ioan Andone a antrenat CFR-ul în două mandate, 2007-2008 şi în 2012. El are în palmares două titluri şi o Cupă a României cu feroviarii.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.