JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj şi-a aflat ieri adversara în barajul de promovare pentru Liga a III-a, aceasta fiind FC Lăpuşul Târgu Lăpuş.

Cristian Vasc, antrenorul Lăpuşului, este bucuros că a reuşit să câştige campionatul Ligii a IV-a Maramureş şi, astfel, să poată juca barajul de promovare. Totodată, el este de părere că nu va avea nicio şansă în fața Universității.

,,A fost un meci dificil, dar mă bucur că în repriza a doua băieții mei s-au concentrat mai mult în fața porții şi am reuşit după un an de zile de muncă să obținem dreptul de a participa la baraj pentru promovarea în Liga a III-a. Din start plecăm cu şansa a doua, dar mă bucur că o vom întâlni pe ,,U” Cluj. Nu o să mă surprindă cu nimic deoarece ştiu că nu am absolut nicio şansă, dar vom juca şi mă voi bucura de fotbal alături sau împotriva Universității Cluj. Sper să facem față cât de cât şi să nu ne facem de râs”, a spus antrenorul Cristian Vasc.

Marius Popescu, antrenorul Universității a fost prezent la meciul dintre Lăpuş şi Avântul Bârsana, iar la finele acestuia a spus că: ,,Lăpuşul este o echipă interesantă cu dorință mare. A fost foarte bună pe contraatac şi au un jucător destul de rapid, tenace, iar pentru el nici o minge nu e pierdută. Pe mine mă interesează ca la ora meciului să fim la nivelul atitudinii adversarului pentru că suntem antrenați şi avem jucători talentați. Dacă suntem la nivel de atitudine şi dorință ca ei eu spun că putem să începem meciul foarte sigur”.

Prima întâlnire dintre ,, U” Cluj şi Lăpuşul Târgu Lăpuş va avea loc sâmbătă, 17 iunie, de la ora 18:00 pe Cluj Arena, iar a doua în 24 iunie în Târgu Lăpuş.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.