JSport.roJSport.ro

IMG_3142Universitatea Cluj a pierdut primul meci de la venirea lui Mihai Teja pe banca tehnică, 0-1 la Arad, iar antrenorul „studenţilor” nu e deloc mulţumit de rezultatul înregistrat pe tabelă.

Chiar dacă terenul a fost greu, iar elevii săi au avut şanse importante de a marca, Teja nu vrea să găsească scuze pentru înfrângerea de duminică şi a spus că echipa sa a pierdut pentru că UTA a fost mai bună.

„Păcat că un astfel de meci s-a jucat pe un teren impracticabil. S-a muncit mult datorită acestui fapt, s-a făcut și spectacol cu ocazii de ambele părți, dar, din păcate, am pierdut. Nu dăm, însă, vina pe teren, pe minge, pe stadion, am pierdut pentru că ei au fost mai buni, au marcat, iar noi nu. Trebuia să ne adaptăm mai bine la condițiile de joc, nu există scuze pentru noi. UTA are jucători cu experiență, acest lucru s-a văzut în special în partea a doua. Am luat gol la singurul șut pe poartă din prima parte, în timp ce elevii mei au ratat mai multe ocazii. Am jucat la victorie, dat atât s-a putut astăzi”, a spus Teja, citat de sportarad.ro.

Universitatea nu a mai pierdut de mai bine de o lună în liga a doua, iar în următoarea etapă va juca, pe teren propriu, cu Unirea Tărlungeni.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.