JSport.roJSport.ro

Someşul Dej e una dintre echipele cu pretenţii în acest sezon al Ligii a IV-a, însă a obţinut doar un punct din ultimele două meciuri.

Remiza fără gol de la Mintiu-Gherlii şi înfrângerea dureroasă de duminică, 1-4 cu CS Floreşti, o contracandidată la primele locuri, au umplut răbdarea finanţatorului Vicenţiu Ştir.

Acesta va avea, marţi, o întâlnire cu antrenorul Sabin Coc şi, foarte probabil, tehnicianul va fi schimbat din funcţie.

„Utimele două etape au fost catastrofale. Antrenorul a gestionat greşit ambele meciuri, iar în următoarele zile vom lua o decizie referitoare la banca tehnică”, ne-a spus omul de afaceri care a investit sume mari pentru nivelul Ligii a IV-a în această vară.

Chiar dacă dejenii sunt doar la trei puncte în spatele floreştenilor, pentru Ştir formaţia lui Călin Budişan e scăpată în câştigătoarea campionatului. „Obiectivul rămâne locurile 1-2 în clasament, dar cred că primul loc e pierdut deja în favoarea Floreştiului, o echipă mult mai omogenă. La investiţiile făcute, lotul nostru de jucători este pentru locurile 1-2. Dacă nu vom putea anul acesta să câştigăm campionatul, vom încerca anul viitor”, a mai spus finanţatorul Someşului Dej.

După primele cinci etape, lider în Liga a IV-a este Unirea Iclod, cu 15 puncte, CS Floreşti fiind la două puncte în spate, iar Someşul Dej e pe locul trei, cu 10 puncte.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.