JSport.roJSport.ro

IMG_2761Unirea Dej a încheiat seria 5 a Ligii a III-a pe locul 10, cu 29 de puncte, după un retur în care a pierdut doar patru meciuri. Ba mai mult, dejenii au câştigat şi primul joc în deplasare după trei ani, unitatea grupului, subliniată în dese rânduri de către antrenorul Alpar Meszaros, fiind secretul unei părţi a doua a campionatului peste aşteptări.

La finalul sezonului, „Mesi” a ţinut să le mulţumească jucătorilor şi preşedintelui Mircea Itu pentru atmosfera de la echipă în tot acest retur, însă nu a exclus, totuşi, o rămânere a sa la Dej şi pentru sezonul următor.

„Am doar cuvinte de laudă despre jucătorii pe care i-am avut în returul acesta la Dej. Un grup foarte unit, foarte sănătos, în care nu am avut niciun act de indisciplină în aceste patru luni. La puţine grupări am fost în care am avut o aşa plăcere de a-i vedea pe teren jucând, a fost o mobilizare exemplară din partea lor. Am pierdut doar patru meciuri, dintre care două în prelungiri şi două la limită, dar puteam liniştiţi să terminăm fără înfrângere. A fost o plăcere. Primul club la care am lucrat fără stres, fără presiunea conducerii şi aici ţin să-l felicit pe preşedintele Mircea Itu pentru că a putut să ducă foarte onorabil acest retur de campionat, pentru că posibilităţile de finanţare au fost minime din alte părţi. Încă nu am discutat despre viitor, vedem ce se doreşte la Dej, dar nu e exclus să rămân”, ne-a spus antrenorul Unirii Dej, venit la echipă înainte cu patru etape de finalul turului.

Potrivit lui Meszaros, dacă lotul de acum va rămâne la Dej şi vor fi aduşi maxim patru jucători noi în această vară, Unirea s-ar putea bate chiar la promovare. Cum doar preşedintele Mircea Itu pare singurul interesat, însă, de soarta clubului de fotbal, Alpar Meszaros recunoaşte că, în aceste condiţii, e aproape imposibilă o promovare a echipei.

„Singurul om care îşi doreşte să fie lângă echipă este preşedintele Itu. Dar, când numai un singur om vrea să facă ceva, e foarte greu. La nucleul de jucători existent acum, plus trei-patru plombe bune, poţi să te baţi liniştit la promovare anul viitor, doar că promovarea nu o vrea nimeni. Din păcate, nu ai sprijinul autorităţilor pentru a putea face performanţă”, ne-a mai declarat antrenorul Unirii, care va fi prezent în această seară, alături de jucători şi conducere, la banchetul de final de sezon al echipei dejene.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.