Sporting Apahida şi Vulturul Mintiu-Gherlii au câştigat, la limită, ultimele două jocuri ale etapei a doua din Liga a IV-a.

Apahidenii s-au impus cu 2-1 pe terenul celor de la CFR Dej, după un meci în care au trecut prin mari emoţii.

Experienţa şi pragmatismul jucătorilor lui Florin Pojar au făcut diferenţa în faţa unei echipe care l-au pus serios în dificultate pe portarul Nicoară.

Când acesta a fost învins, bara s-a opus golului CFR-ist, până la urmă dejenii reuşind să marcheze o singură dată, prin Bota. În schimb, Bondor şi Cosmin Mureşan au fost mult mai atenţi în atacul oaspeţilor, iar golurile lor au adus a doua victorie la rând pentru apahideni, care se alătură celorlalte patru echipe cu punctaj maxim până acum. Tot 5 echipe sunt şi fără vreun punct obţinut în primele două etape, printre care şi CFR Dej.

CSM Câmpia Turzii este, poate surprinzător, o altă formaţie cu zero puncte din Liga a IV-a. Echipa lui Andrei Pintilie a fost învinsă de cea a lui Gică Cotuţ, Vulturul Mintiu-Gherlii, după un gol marcat de Vlad Pop pe final. A fost 1-0 pentru Mintiu şi un joc în care cele două formaţii au avut şansele lor importante la cele două porţi, gazdele fiind mai periculoase în prima repriză, atunci când au avut şi o bară.

Câmpia putea ea să deschidă scorul în repriza secundă, dar până la urmă Mintiul a fructificat o ocazie de gol pe final şi meciul s-a terminat cu trei puncte importante luate de „vulturi” şi cu al doilea meci fără gol marcat de către CSM Câmpia Turzii. Mai jos puteţi vedea cum arată clasamentul după primele două etape.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte