foto: turdanews.net

Primele meciuri ale etapei a 12-a, penultima a sezonului din Liga a IV-a, au avut loc sâmbătă dimineaţă.

Au fost patru partide şi patru victorii, Viitorul Gârbău reuşind să câştige din nou după ce precedentul succes a fost obţinut în prima etapă.

Sporting Apahida a întrerupt seria de patru victorii consecutive a Viişoarei chiar pe terenul Victoriei. A fost 1-0 pentru formaţia lui Florin Pojar, care s-a impus datorită experienţei superioare. Partida de la Viişoara nu a dezamăgit, mai ales în repriza secundă, atunci când ambele echipe au căutat golul câştigător. Până la urmă, Brici a reuşit să înscrie după un corner în minutul 62, fază la care gazdele au acuzat un fault în atac. Viişoara a arătat că nu degeaba traversează cea mai bună formă de până acum, însă Nicoară nu a avut mari emoţii până la final în poarta Apahidei, care s-a impus cu 1-0. Sporting a urcat deocamdată pe locul patru, în timp ce Viişoara a coborât o poziţie, după victoria celor de la CSM Câmpia Turzii.

Formaţia lui Andrei Pintilie nu a avut emoţii în meciul „în familie” cu Unirea Tritenii de Jos, scor 4-0. Cu mulţi jucători la Câmpia care au fost până în sezonul trecut la Triteni, CSM-ul a câştigat datorită valorii superioare şi a obţinut cel mai clar succes din acest sezon. Andrei Pintilie, Bituleanu, Andrei Gall şi Mănăilă au înscris pentru Câmpia, primii trei foşti componenţi ai Triteniului, Gall jucând inclusiv în acest sezon pentru Unirea. Dacă CSM-ul a urcat pe locul 9, Triteniul rămâne ultima în clasament, la egalitate cu CFR Dej.

Feroviarii au pierdut derby-ul din subsolul clasamentului cu Viitorul Gârbău, scor 3-2 pentru nou-promovată. A fost un meci spectaculos la Gârbău, în care gazdele au reuşit să obţină o victorie extrem de importantă în clasament. Călin Pop, Radu Coldea şi Ionuţ Rotar au adus al doilea succes al Gârbăului din acest campionat, goluri care o urcă pe Viitorul pe locul 12, chiar peste dejeni la golaveraj. Pentru CFR, care a folosit astăzi mulţi juniori, a înscris Paul Duma şi Vlăduţ Bota, dejenii ratând o şansă bună de a mai aduna puncte în clasament.

Victoria Cluj a câştigat al doilea meci la rând cu 3-0, însă de această dată pe teren. Clujenii s-au impus la Gilău, după un meci în care diferenţa de valoare şi de pregătire fizică a făcut diferenţa, mai ales după pauză. De altfel, toate golurile s-au dat între minutele 56 şi 72. Mîndruşcă, Şumblea şi Pintea au marcat pentru Victoria, care a egalat-o pe CS Floreşti în clasament, dar are un meci mai mult. Gilăul rămâne pe locul 11, după o înfrângere calculată înaintea sezonului.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

1 COMENTARIU

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.