JSport.roJSport.ro

IMG_1730Universitatea Cluj a pierdut, 1-3, meciul din deplasare cu Olimpia Satu Mare, care a contat pentru etapa a doua a play-out-ului. „Studenţii” au primit ultimul gol imediat după ce au rămas în inferioritate numerică, Mihai Butean văzând direct cartonaşul roşu.

Lovită de plecarea antrenorului în ultima săptămână, cu aceleaşi probleme vechi financiare, dar primind o gură importantă de oxigen de la tribunal, Universitatea Cluj a început, însă, greu meciul de la Satu Mare. „Studenţii”, pregătiţi de către trei tehnicieni, au primit gol după 20 de minute de la Buhăescu, însă micul diamant din curtea Universităţii, Olimpiu Moruţan, şi-a demonstrat clasa şi la Satu Mare, acolo unde a egalat după un sfert de oră, cu un şut din careu. La vestiare, însă, s-a intrat cu avantaj de partea gazdelor, acelaşi Vasile Buhăescu, jucător cu goluri la activ inclusiv în Liga I, făcând „dubla” pentru echipa sa chiar înainte de finalul primei părţi.

A doua repriză a început oarecum la fel ca prima, gazdele fiind mai periculoase în jumătatea clujenilor, misiunea acestora fiind simplificată în minutul 75, atunci când Butean a fost eliminat pentru proteste. Imediat, Mărkuş a mărit diferenţa pe tabelă pentru echipa sa, care şi-a securizat, până la final, cele trei puncte. Universitatea Cluj a pierdut, astfel, primul joc din play-out şi a ajuns pe loc de baraj în clasament, fiind depăşită chiar de Olimpia.

În celelalte rezultate ale etapei a doua, Metalul Reşiţa – Şoimii Pâncota 0-1 şi Unirea Tărlungeni – CSM Râmnicu Vâlcea 0-1.

„U” Cluj: Bolboaşă – Butean, Cordoş, Crişan, Ciupe – Erdei, Boboc (69, Turcak) – Greu, Ursu, Moruţan (80, Berci) – Zdroba (57, Vojtus). Antrenor: Mihai Năbădan

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. După „victoria” de la Botoșani, „U” s-ar putea concentra pe meciurile viitoare, având în vedere promisiunile doamnei Anastasescu privind potențialii finanțatori italieni. Susținând echipa „U”, acești italieni cred că au înțeles că vor avea de câștigat, avându-se în vedere susținerea echipei de către suporterii clujeni, și nu numai, starea bazei sportive, situația echipelor de juniori, stadionul și chiar valoarea unor tineri jucători cu viitor în fotbal. Echipa ar fi bine să fie ajutată de pe acum, să nu se aștepte finalul pe muchie de cuțit, eventual cu loteria unui posibil baraj pentru menținerea în Liga a doua, acolo de unde, în sezonul viitor, cu unele „plombe”, să se lupte pentru promovare. Cred că italienii, care mănâncă fotbal pe pâine, știu toate acestea și, dacă sunt într-adevăr hotărâți, pot redresa din mers echipa universitară. Din spusele doamnei administrator judiciar, reiese că au fost clujeni care au susținut financiar echipa ca să supraviețuiască. Felicitări și am vrea să-i știm și noi !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.