JSport.roJSport.ro

IMG_5240Ardealul Cluj a reuşit să câştige derby-ul oraşului cu Luceafărul 2010 Cluj, 4-2, din etapa a 26-a a Ligii a IV-a. Antrenorul alb-albaştrilor, Călin Moldovan, a folosit în acest meci jucătorii din Liga Elitelor, iar Drăghici şi colegii săi s-au impus în faţa unei echipe care nu a putut conta, însă, pe mai mulţi titulari.

Gazdele au avut şi şansă la ocaziile ratate de către jucătorii Luceafărului, oaspeţii menţionând la final că o remiză era mult mai echitabilă după desfăşurarea ostilităţilor. Succesul de sâmbătă al vicecampionilor din Liga Elitelor U19 a fost conturat prin golurile lui Roşca, Ţapoi, Drăghici şi Cozma, în timp ce pentru alb-vişinii au marcat Roman şi Frătean, înfrângerea Armenopolisului de la Mihai Viteazu făcând ca Luceafărul să termine, totuşi, pe podium acest campionat.

“A fost un meci bun, din toate punctele de vedere, mi-a plăcut şi adversarul, preocupat de joc. Au fost ocazii la ambele porţi, un meci frumos, aşa, ca de final de an. Şi mai frumos pentru noi a fost că am câştigat”, a spus antrenorul Ardealului, Călin Moldovan, cel care îi va trimite în vacanţă pe jucătorii din Liga Elitelor U19 abia peste trei săptămâni.

IMG_7124„Noi am avut câţiva absenţi, dar şi aşa, cu plombele pe care le-am avut, ne-am creat câteva ocazii bune de gol. După aspectului jocului, clar nu meritam să pierdem, ba poate chiar o victorie a noastră era mai normală. Am jucat şi împotriva celor din Liga Elitelor, copii buni, care aleargă mult, însă noi nu am reuşit să fructificăm şansele avute, iar la 2-2 am primit acele goluri care au decis învingătoarea. Am terminat pe locul trei în clasament, o poziţie bună având în vedere că e primul sezon aici”, ne-a spus şi unul dintre componenţii Luceafărului, Florin Pojar.

Acesta a fost ultimul meci al sezonului Ligii a IV-a Cluj, titlul fiind câştigat de către Viitorul Feleacu, festivitatea de premiere urmând să aibă loc marţi, la ora 16:30, chiar la baza „Ardealul”, înaintea finalei Cupei României. Mai jos puteţi vedea echipele care au bifat ultimul joc al campionatului, precum clasamentul final al Ligii a IV-a.

Ardealul: Potcoavă – Jude, Oltean, Băghiceanu, Bituleanu – Neamţ, Mocanu, Prejmerean, Cozma – Drăghici, Roşca. Au mai intrat: Ţapoi, Feraru, Bălan, Varga. Antrenor: Călin Moldovan

Luceafărul 2010: Aranyosi – Creţu, Gădălean, Frătean, Turcu – Corpodean, Paravan, Ciotlăuş, Toader – Vasilaş, Roman. Au mai intrat: Baltaru Paul, Baltaru Petru. Antrenor: Călin Budişan

CLASAMENT FINAL, LIGA A IV-A

 1. Viitorul Feleacu                           24m        56p
 2. Potaissa Turda                           24m         54p
 3. Luceafărul 2010 Cluj                  24m         46p
 4. Armenopolis Gherla                    24m        45p
 5. Arieşul Mihai Viteazu*                 23m        44p
 6. Vulturul Mintiu-Gherlii                  24m        43p
 7. Industria Sârmei 1921 C. Turzii  24m         42p
 8. Someşul Gilău*                         23m         34p
 9. Unirea Tritenii de Jos                  24m        23p
 10. Unirea Floreşti                           24m         22p
 11. Ardealul Cluj                              24m         17p
 12. CFR Dej                                    24m         11p
 13. Someşul 2010 Apahida              24m          7p

*Arieşul şi Someşul au pierdut la “masa verde” meciul direct din retur, potrivit unei decizii a Comisiei de Disciplină a AJF Cluj, astfel că au rămas doar cu 23 de meciuri contorizate.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.