JSport.roJSport.ro

Ardealul Cluj U17 nu a reuşit să obţină calificarea în finala Ligii Elitelor, pierzând meciul retur cu Dinamo Bucureşti, 1-2, disputat sâmbătă la prânz în „Ştefan cel Mare”.

Formaţia lui Claudiu Moldovan va lupta, ca şi anul trecut, pentru medaliile de bronz ale competiţiei, adversarul fiind UTA Bătrâna Doamnă.

Meciul de la Bucureşti a fost unul echilibrat, după 0-0 la pauză clujenii fiind cei care au deschis scorul în repriza secundă, prin Andronic. Doar câteva minute s-au bucurat, însă, jucătorii Ardealului de acest avantaj, „câinii” egalând imediat printr-un şut de la distanţă. Gazdele au beneficiat, mai apoi, de o lovitură de la 11 metri contestată de către clujeni, „centralul” văzând un henţ în careu, iar Dinamo a transformat-o şi scorul a rămas 2-1 până la final.

Antrenorul Claudiu Moldovan nu a fost deloc dezamăgit, însă, de deznodământul acestui meci, tehnicianul Ardealului fiind mulţumit de evoluţia elevilor săi din semifinale, în tur scorul fiind 3-3.

„Nu pot să zic că suntem dezamăgiţi, pentru că am făcut un joc bun per ansamblu şi în tur şi în retur, ei nu cred că au fost cu nimic peste noi. Oricare echipă putea să se califice. Calificarea cred că s-a decis în meciul tur, la acele greşeli personale din prima repriză, dar suntem mulţumiţi de parcursul din acest sezon. Suntem în primele patru echipe şi ne luptăm pentru locul trei cu UTA”, ne-a spus antrenorul Ardealului.

Finala mică împotriva celor de la UTA se va disputa la Bucureşti, în 2 iunie, de la ora 17:00, înaintea finalei mari dintre Dinamo şi CS U Craiova.

Ardealul Cluj U17

Papp
Sandor
Tand
Porumb
Rus Al.
Andronic
Chivu
Pal
Todoran
Cioargă
Oltean G.

Au mai intrat: Oltean B., Botea, Mîcîială, Oltean E. Antrenor: Claudiu Moldovan

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.