JSport.roJSport.ro

IMG_3672_1200x800Şcoala de fotbal Ardealul Cluj a fost foarte aproape să aibă o echipă înscrisă în următorul sezon al Ligii a III-a.

În campionatul în care mai evoluează Unirea Jucu, Sănătatea Cluj şi Unirea Dej ar fi jucat, în principal, componenţii echipei U19 a Ardealului, vicecampioni naţionali în sezonul trecut al Ligii Elitelor. Din păcate pentru clujeni, discuţiile avute cu un potenţial sponsor nu s-au concretizat, astfel că echipa pregătită de Călin Moldovan va juca şi în sezonul următor tot în Liga a IV-a, obiectivul principal rămânând, însă, Liga Elitelor.

„Pentru Liga a III-a am căutat o asociere cu cineva mai potent financiar, au existat ceva discuţii, dar ele nu s-au concretizat. Păcat, pentru că era bine pentru copii să joace aici, mai ales că beneficiam şi de un loc gratuit din partea Federaţiei. Poate la anul, cine ştie? Oricum, nu abandonăm această variantă. Vom juca în Liga a IV-a, acolo unde vrem să facem mai multe puncte decât în sezonul trecut, dar şi în Liga Elitelor. Obiectivul? Să depăşim performanţele de anul trecut”, ne-a spus antrenorul echipei U19 a Ardealului, Călin Moldovan urmând să stea pe bancă şi la meciurile din Liga a IV-a.

Ardealul a încheiat, în luna iunie, cel mai bun sezon din istorie, echipele U19 şi U15 devenind vicecampioane naţionale, în timp ce formaţia U17 a luat medaliile de bronz.

„La ce lot am acum, valoric şi numeric, am mari speranţe pentru acest an”, este încrezător Călin Moldovan.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.