JSport.roJSport.ro

img_5621Ardealul Cluj pare a fi una dintre semifinalistele acestui sezon din Liga Elitelor, atât în campionatul U19, cât şi în cel U17.

Micii fotbalişti pregătiţi de Călin Moldovan, respectiv Claudiu Moldovan, au câştigat tot în primele patru etape şi au excelat şi la capitolul golaveraj, cele două formaţii marcând, în total, 38 de goluri până acum. În sezonul trecut, ambele echipe au ajuns la turneul final de la Bucureşti, lucru care, foarte probabil, se va întâmpla şi de această dată, având în vedere debutul fulminant de campionat.

„Pentru ambele grupe începutul a fost perfect, suntem foarte mulţumiţi, dar este şi multă muncă la mijloc. Avem copii muncitori, talentaţi, cu care sperăm să facem performanţă şi ei să ajungă fotbalişti, asta e cel mai important. Se munceşte şi se pune multă pasiune, dragoste, avem copii talentaţi şi nu au cum să nu vină şi rezultatele. Păcat, doar, că am jucat pe acel teren la Satu Mare, chiar am făcut şi o hârtie la Federaţie ca să nu mai păţească şi alţi copii ce am păţit noi. Era pur şi simplu crăpat pământul, e inadmisibil aşa ceva în România anului 2016”, a declarat Călin Moldovan.

img_1907Doar Poli Timişoara pare a ţine pasul cu jucătorii uneia dintre cele mai importante şcoli de fotbal din România, săptămâna viitoare fiind meci direct la U19, pe terenul bănăţenilor. De menţionat şi că Ardealul va sta în weekend la această categorie de vârstă din cauza numărului impar de echipe, cauzat de „forfait-ul” declarat de Universitatea Cluj, care a renunţat să se mai înscrie în competiţie.

„La noi toate meciurile au fost foarte bune, la discreţia noastră şi cred că acum am cel mai bun lot, numeric şi valoric, de când sunt eu antrenor. La Timişoara se pare că va fi un derby din câte am văzut până acum, deşi Pandurii şi UTA au şi ele echipe bune. Oricum, aşteptăm cu mare încredere meciul de săptămâna viitoare”, a mai spus antrenorul U19 al Ardealului.

Călin Moldovan pregăteşte şi echipa din Liga a IV-a, formaţie care va evolua în această seară, pe teren propriu, cu AS Viile Dejului, în etapa a patra a sezonului.

De precizat şi că Clujul mai are o echipă în Liga Elitelor U19, Viitorul Mihai Georgescu, aceasta acumulând până acum un singur punct.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.