JSport.roJSport.ro
foto: facebook/FCSB

Ardealul Cluj nu a reuşit să întoarcă rezultatele negative din turul Cupei României la U19 şi U17, pierzând şi meciurile retur.

Dacă echipa U17 a suferit o nouă înfrângere dură în faţa celor de la UTA Arad, 0-5, după 0-6 în tur, trupa U19 a pierdut la Bucureşti cu FCSB, 1-2, faţă de 0-2 în tur.

Echipa lui Claudiu Moldovan a terminat în această dimineaţă sezonul, jucând mai mult pentru palmares returul cu UTA. Meciul de la baza din Someşeni a fost o ultimă repetiţie pentru arădeni înaintea semifinalei din Liga Elitelor cu Viitorul, în timp ce Ardealul a încheiat, deloc fericit, un sezon de la care avea mai multe aşteptări vara trecută.

Formaţia U19, în schimb, avea mai multe şanse să întoarcă acel 0-2 cu FCSB din retur, însă ratările i-au costat din nou pe elevii lui Călin Moldovan. Doar Gavrilă a reuşit să dea gol în meciul de la Bucureşti, însă abia când scorul arăta 2-0 pentru gazde. Cu 4-1 la general, roş-albaştrii s-au calificat în finala Cupei, acolo unde vor da peste Dinamo Bucureşti.

Până să o întâlnească pe FCSB, „câinii roşii” vor juca la Cluj însă, sâmbătă, în returul cu Ardealul din semifinalele Ligii Elitelor. În tur Dinamo s-a impus cu 4-0, iar clujenii au o misiune dificilă în partida care va începe la ora 17:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.