JSport.roJSport.ro

IMG_8061_1200x800Ardealul Cluj se află la două meciuri de o calificare importantă în finala naţională a juniorilor C. Formaţia pregătită de Fikker Ferenc a câştigat primul meci al turneului semifinal de la Craiova, 3-2 chiar împotriva gazdelor de la CSU, teoretic cel mai dificil adversar al acestei faze.

Meciul disputat joi după-amiaza pe o căldură sufocantă, amplificată şi de terenul sintetic pe care cei 22 de jucători au trebuit să evolueze, a fost decis în a doua repriză. După ce craiovenii au intrat în avantaj la pauză, 1-0, Alex Rus şi colegii săi au rezolvat partida la reluare, clujenii conducând la un moment dat cu 3-1. Acelaşi Rus, cu o “dublă” şi Ştefănoaica au marcat golurile victoriei pentru ardeleni, reuşita oltenilor din final contând doar la statistică.

„Pot să spun că am dominat jocul, am avut posesie bună, dar am luat primul gol şi acest lucru ne-a demoralizat. A fost greu să revenim în prima repriză. La pauză am clarificat un pic lucrurile şi a fost un alt ritm, am revenit. A fost foarte cald, am jucat şi pe sintetic, a fost dezastru, era efectiv sufocant. Jocul nostru combinativ, însă, şi calitatea individuală au făcut diferenţa. Am analizat şi celălalt meci din grupe şi va fi dificil şi cu cele două echipe, pentru că sunt formaţii pe care, dacă nu le tratezi serios, te prind şi te penalizează”, ne-a spus antrenorul Ardealului, Fikker Ferenc.

Următorul meci al clujenilor va fi în această seară, cu UTA Bătrâna Doamnă, arădenii pierzând ieri cu Interstar Sibiu, de altfel adversarul de duminică al Ardealului. Cea mai bună echipă din această grupă de patru se va califica în finala naţională, programată săptămâna viitoare la Bucureşti.

Ardealul Cluj: Brata – Rus Al, Tand, Nicolau, Menyhart – Lupu, Giura, Şulea, Botea – Ştefănoaica, Coman. Au mai intrat: Colponea, Bede, Biriş, Ţichindelean. Antrenor: Fikker Ferenc

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.