JSport.roJSport.ro
foto: Eugen Pop/turdanews.net
foto: Eugen Pop/turdanews.net

Ardealul Cluj a reuşit o victorie importantă la Câmpia Turzii, 5-1, proporţiile scorului fiind explicate prin faptul că oaspeţii au folosit echipa din Liga Elitelor U19.

Juniorii lui Călin Moldovan au zburdat pe stadionul „Mihai Adam”, în primul meci al etapei a cincea intermediare, pe lângă cele cinci goluri aceştia ratând şi alte ocazii mari de a înscrie. Juncu, Magopeţ, Hociung şi Cordea, ultimul în două rânduri, au transformat în gol, totuşi, cinci dintre şansele create la poarta „sârmarilor”, Voiculeţ reuşind să mai spele din onoarea gazdelor.

„Am jucat cu echipa bună pentru că am vrut să facem o repetiţie pentru derby-ul de la Timişoara, din Liga Elitelor. A fost un meci bun, şi adversarii au fost ok, şi-au văzut de joc, iar per total am fost mulţumit de băieţi, chiar dacă am fi putut marca mai mult. Totuşi, cred că rezultatul e echitabil la ce s-a întâmplat pe teren, cam asta a fost diferenţa. Acum mergem la Timişoara şi sperăm să câştigăm şi noi, dar şi cei de la U17, pentru că şi eu meci tot cu Poli”, a declarat antrenorul Ardealului, Călin Moldovan.

Industria Sârmei Câmpia Turzii a fost depăşită de către oaspeţii de ieri în clasament, clujenii fiind şi cu un meci mai puţin disputat, „sârmarii”, însă, având un start de sezon mai degrabă ratat, cu doar două victorii din cinci meciuri.

De menţionat că atât succesele, cât şi înfrângerile echipei lui Dorin Roşu au venit după cinci goluri marcate, respectiv primite, golaverajul actualei deţinătoare a Cupei României fiind de 14-21.

ISCTisct_1921_logo

Nicoară
Mocan
Crişan
Oroian
Moldovan M
Moldovan G
Mornea
Bucur
Kovacs
Rusu
Voiculeţ

Au mai intrat: Moldovan S, Rus R, Rus M, Oltean. Antrenor: Dorin Roşu

Ardealul Cluj714___ardealu

Chindriş
Şoimaru
Prejmerean
Juncu
Creţ
Magopeţ
Cozma
Ilie Horea
Cordea
Oltean
Bococi

Au mai intrat: Gavrilă, Gabor, Hociung, Lăcătuş. Antrenor: Călin Moldovan

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.