JSport.roJSport.ro

Au mai rămas trei etape de disputat în sezonul regulat al Ligii Elitelor, iar la U19 Ardealul Cluj nu mai poate pierde locul 1.

Formaţia lui Călin Moldovan s-a impus cu 5-0 în deplasarea de la Academia de Fotbal Gică Popescu, în runda intermediară din această săptămână, şi a păstrat distanţa de nouă puncte între ea şi CFR, feroviarii câştigând şi ei, 4-2 cu Miercurea Ciuc.

Astfel, cu nouă puncte rămase în joc, dar cu rezultate directe mai bune, Ardealul nu mai are cum să piardă locul 1. Singura necunoscută rămâne la U19 cine va termina pe poziţia secundă, derby-ul decisiv urmând să fie între CSM Râmnicu Vâlcea şi CFR Cluj, miercuri, în restanţa din prima etapă a returului. În schimb, Ardealul se poate gândi la adversarul din semifinale, care, cel mai probabil, se va alege dintre FC Viitorul şi Dinamo.

Dacă ambele echipe clujene au şanse mari să meargă la braţ în semifinale, în seria U17, în cel mai negru scenariu, cele două formaţii din Cluj ar putea rata calificarea. Ardealul a pierdut derby-ul de la Craiova, 0-2, şi mai are doar şanse teoretice la unul din primele două locuri.

Echipa lui Claudiu Moldovan trebuie să bată tot până la final, dar are nevoie şi ca două echipe din faţa să se mai împiedice. Una dintre ele ar trebui să fie chiar Viitorul Mihai Georgescu, aflată acum pe locul doi. Clujenii au derby, mâine, cu liderul CSU Craiova în Parcul Iuliu Haţieganu, iar o victorie a Viitorului o va scoate aproape sigur din calcule pe Ardealul.

Nici echipa lui Mihai Georgescu nu va scăpa complet de emoţii însă, pentru că cele două formaţii clujene se vor întâlni în meci direct săptămâna viitoare. O victorie a Ardealului ar fi perfectă pentru UTA, care ar putea prelua locul secund în aceste condiţii, iar ambele echipe clujene ar putea rata semifinalele.

Programul până la final în Liga Elitelor U17 şi Clasamentul

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.