JSport.roJSport.ro

IMG_8051Şcoala de fotbal Ardealul Cluj va termina cel mai bun sezon din istoria sa de 12 ani cu o nouă finală, marţi, la Bucureşti. Juniorii C, pregătiţi de Fikker Ferenc, s-au calificat de o manieră entuziasmantă în finala naţională, după ce au marcat 14 goluri în trei meciuri jucate la turneul semifinal de la Craiova.

În ultima partidă, disputată duminică dimineaţa, tinerii clujeni s-au impus cu 6-1 în faţa celor de la Interstar Sibiu, prin golurile marcate de Şulea, Biriş, Coman, Ştefănoaica şi Botea (2), încheind competiţia din Oltenia cu un golaveraj de 14-4. Ardealul a câştigat precedentele două meciuri, 3-2 cu CSU Craiova şi 5-1 cu UTA Arad, în finala de la Buftea, programată marţi, de la ora 17:00, clujenii urmând să lupte pentru titlul de campioni cu Dinamo Bucureşti.

Pe de altă parte, echipa U17 a Ardealului din Liga Elitelor a ratat calificarea în finala Cupei României, elevii lui Claudiu Moldovan pierzând, 1-2, jocul din deplasare cu Performer Constanţa. În absenţa lui Andrei Cordea, unul dintre cei mai importanţi jucători ai clujenilor, Ardealul nu a mai putut să repete meciul bun din etapa precedentă, atunci când a eliminat-o pe FC Viitorul, şi s-a oprit în semifinalele Cupei României.

Echipa U17 rămâne cu locul trei obţinut în Liga Elitelor, dar şi cu o contribuţie însemnată la cel mai bun sezon din istoria clubului clujean, doar Viitorul având performanţe mai bune în România în acest sezon, la nivel de juniori. De menţionat şi că formaţia U19 a Ardealului, antrenată de Călin Moldovan, a terminat pe locul doi în Liga Elitelor, pierzând finala chiar împotriva celor de la Viitorul.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.