JSport.roJSport.ro

Ardealul Cluj şi Viitorul Mihai Georgescu au deschis, săptămâna trecută, returul Ligii a IV-a, mai apoi oficialii AJF Cluj hotărând, la propunerea celorlalte echipe, amânarea cu o săptămână a jocurilor din prima etapă.

Totuşi, dacă ele se vor disputa abia la sfârşitul săptămânii viitoare, în acest weekend va avea loc al doilea meci oficial din Liga a IV-a în 2017. Cum aproape toate terenurile sunt impracticabile, cu excepţia „sinteticului” de la baza Ardealul, reprezentanţii clubului clujean au reuşit să se înţeleagă cu cei ai Unirii Floreşti pentru a juca, sâmbătă, meciul lor din retur.

Astfel, chiar dacă partida contează pentru etapa a 28-a, antepenultima a sezonului, jocul se va disputa peste două zile, de la ora 14:00. În aceste condiţii, Ardealul va avea două meciuri în plus cu o săptămână înainte ca restul partidelor din prima rundă a returului să se dispute, formaţia clujeană U19 fiind implicată şi în Liga Elitelor, campionat unde speră să ajungă la turneul final.

În meciul tur dintre Unirea şi Ardealul, jucat tot la baza din „Someşeni, cele două formaţii au terminat la egalitate, 2-2, floreştenii fiind consideraţi gazdele acelui joc.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.