JSport.roJSport.ro

Ardealul Cluj a fost performera zilei în Cupa României la juniori.

Trupa lui Claudiu Moldovan s-a calificat în semifinale la U17 după un meci perfect făcut împotriva FCSB-ului, pe teren propriu, încheiat cu scorul de 6-3.

Ardealul, ultima în clasamentul Ligii Elitelor din seria Vest, a câştigat acest meci datorită determinării superioare şi a formei lui Andrei Istrate. FCSB a venit la Cluj din postura de ocupantă a locului secund în seria Est, dar a plecat cu şase goluri primite.

Istrate a fost Cristiano Ronaldo al clujenilor, marcând de trei ori în poarta roş-albaştrilor. Acesta a provocat şi un autogol, iar Szep şi Fabian au marcat şi ei, pentru victoria sezonului reuşită de Ardealul, care a condus cu 3-0 la pauză.

Cealaltă echipă clujeană din sferturi, CFR, a fost eliminată în această fază. Trupa lui Mihai Pop a fost învinsă cu 2-0 de către FC Voluntari, în deplasare, şi rămâne în luptă pentru semifinale doar în campionat. Micii feroviari au ratat un penalty la 0-1, prin Bucică, însă două greșeli individuale au făcut diferența. CFR şi Ardealul se vor întâlni chiar duminică, de la ora 12:00, pe baza CMC. Adversarul Ardealului în Cupă se va alege dintre Viitorul, LPS Banatul şi FC Voluntari.

foto: facebook/cfr 1907 cluj

La U19, CFR a fost singura echipă clujeană rămasă în competiţie, iar feroviarii s-au calificat în semifinale după un 5-1 cu UTA Arad. Petrila, Dodi Joka, Ionuţ Rus, Covaci şi Girsik au anulat un început slab de meci la baza CMC, acolo unde arădenii au deschis scorul încă din minutul 5. Jucătorii lui Dan Mugurel vor lupta pentru calificarea în finală cu Viitorul, Sport Team Bucureşti sau Petrosport Ploieşti, adversarul urmând să fie tras la sorţi.

Semifinalele, la ambele categorii de vârstă, se vor juca în dublă manşă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.