JSport.roJSport.ro

Penultima etapă a Ligii Elitelor U19 şi U17 s-a disputat ieri şi nimic nu se mai poate schimba în privinţa echipelor calificate în semifinale.

La U19, ambele formaţii care au început competiţia, Ardealul şi CFR, se vor lupta pentru un loc în marea finală.

Ardealul şi-a acontat încă de acum 10 zile prima poziţie, iar victoria de ieri a CFR-ului, 4-0 la Râmnicu Vâlcea, face ca alb-vişiniii să nu mai poată pierde locul doi, calificant şi el în semifinale.

În penultimul act, CFR-ul va întâlni echipa de pe locul 1 în seria Est, care este FC Viitorul, în timp ce Ardealul mai trebuie să aştepte o etapă pentru a-şi afla adversarul, între Dinamo şi Chiajna fiind acum doar un punct. Semifinalele se vor disputa în dublă manşă, cu primul meci având loc în 12 mai, atunci când CFR-ul va primi vizita Viitorului, iar Ardealul va merge la Bucureşti sau Chiajna.

La U17, în schimb, cele două formaţii clujene, Viitorul Mihai Georgescu şi Ardealul, au ratat calificarea în semifinale. Ieri s-au întâlnit în meci direct, terminat la egalitate în Parcul Sportiv „Iuliu Haţieganu”, 1-1, după golurile lui Chira, respectiv Botea. Astfel, Viitorul va încheia pe locul trei campionatul, în spatele celor de la CSU Craiova şi UTA, în timp ce Ardealul va termina pe locul patru, fiind pentru prima oară când formaţia lui Claudiu Moldovan nu se califică în semifinale.

De menţionat că echipa care va câştiga finala Ligii Elitelor U19, acolo unde au şanse să ajungă Ardealul şi CFR, va reprezenta România în Liga Campionilor rezervată juniorilor (UEFA Youth League).

“Am ajuns în semifinale atât în Cupă, cât şi în campionat şi sper să câştigăm măcar una dintre ele. Aşteptăm cu nerăbdare meciurile, deşi va fi un efort mare, pentru că avem patru meciuri decisive în 10 zile”, Călin Moldovan, antrenor Ardealul

“De ce să nu visăm la Champions League. Avem şansa noastră şi clar că vrem să mergem mai departe. Presiune mare nu e pe noi, dar cred că vom câştiga finala dacă trecem de Viitorul”, Sorin Oncică, antrenor CFR Cluj

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.