JSport.roJSport.ro

13220881_269295836753538_344641063309839050_nEchipa U19 a Ardealului Cluj din Liga Elitelor a pierdut categoric finala de sâmbătă, 0-8 cu FC Viitorul, însă a reuşit cea mai mare performanţă în cei 12 de existenţă a clubului, devenind vicecampioană naţională.

Pe de altă parte, ocazia revanşei pentru clujeni va veni chiar în această săptămână, echipele de la U17 ale celor două cluburi urmând să se întâlnească, tot la Bucureşti, într-o semifinală din Liga Elitelor, campionat pe care Ardealul l-a terminat pe locul 1 în seria Vest. Cum şi jucătorii de la U15, juniorii C, participă la turneul zonal din postura de campioni ai Clujului, antrenorului Călin Moldovan i-a mai trecut supărarea cauzată de eşecul drastic al echipei sale, de sâmbătă.

Este cel mai bun an al Ardealului de la înfiinţarea şcolii de fotbal. La U19 şi U17, de exemplu, doar noi, Dinamo şi Viitorul suntem printre primele patru din ţară, la ambele categorii. Sâmbătă am ieşit pentru prima oară vicecampioni naţionali, cea mai mare performanţă a clubului nostru. Păcat că am pierdut la acest scor, pentru că valoarea normală dintre cele două echipe este de două-trei goluri, nu de opt, dar celor de la Viitorul le-au intrat tot, pe lângă greşelile individuale mari ale noastre.

Parcă tot a fost împotriva noastră în weekend, am primit şi ‘roşu’, am ratat şi penalty, dar sunt convins că niciodată nu se va mai întâmpla ce s-a întâmplat sâmbătă. Păcat pentru copii că s-a terminat aşa, că au muncit tot sezonul, însă am obţinut cea mai mare performanţă de până acum, în cel mai bun an al clubului nostru. Am câştigat şi campionatul la U17, dar am devenit şi campioni pe Cluj la juniori C, noi urmând să găzduim şi turneul zonal”, ne-a declarat tehnicianul Ardealului din Liga a IV-a şi de la U19, Călin Moldovan, cel care va fi la Bucureşti în această săptămână, acolo unde îi va susţine pe micii fotbalişti de la U17, pregătiţi de către fratele său, Claudiu Moldovan.

Semifinala din Liga Elitelor, dintre echipa clujeană şi FC Viitorul, va avea loc joi, de la ora 19:30, la Buftea.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.